maanantai 25. lokakuuta 2010

Söpöt kissat voivat olla täysin vastustamattomia

Tuntuu jotenkin oudolta, että huomenna ei tarvitse herätä kahdeksalta juoksemaan. Takaraivossani jokin nalkuttaa, että on väärin olla hereillä vielä tähän aikaan, vaikka kuukausi sitten oli enemmänkin sääntö kuin poikkeus olla pystyssä vielä pitkälle aamun pikkutunneille.

Ilman suurempia (tietoisia) univajeita olen kuitenkin tänään nukkunut noin 16 tuntia, joten ehkä sitä vielä hetken aikaa voi viimeistellä töitä ja kirjoitella blogiin ennen nukkumatin saapumista. Tällainen ei ole minulle millään tapaa normaalia, mutta kun kalenteri oli tyhjänä ja pitkin päivää väsytti niin mitäpä sitä sen kummemmin vastaan taistelemaan.

Osansa uneliaisuuteen toi kyllä varmasti viikonlopun sokeripitoinen ruokavalio. Ajattelin lauantaina ensiksi sallivani itselleni vain kovat ja imeskeltävät karamellit, mutta lopulta Hello Kitty Pez dispencer osoittautui yksinkertaisesti liian houkuttelevaksi kapistukseksi jäädäkseen kaupan hyllylle :D Pezien ja Turkinpippureiden yhteisvaikutus näytti kuitenkin olevan uneliaisuuden lisäksi keholle muutenkin siinä määrin shokki, että puhtaasta sokerista muistaa taas varmasti hetken aikaa pysyä erossa ;)

Juoksemista seuraavaa haastetta ei ole vielä tiedossa, mutta olen tässä viime aikoina törmännyt muutamaankin otteeseen keskusteluun kiipeilystä ja olen mietiskellyt, että se voisi olla suhteellisen hyvä harrastus kokonaisvaltaiseen lihaskunnon ylläpitoon. Hieman itseäni tuntien voisin kuitenkin olettaa, että edessä on vielä aika paljon keskusteluja ja internetin selailemista asian tiimoilta ennen kuin oikeasti lähden mitään konkreettista tekemään. Viime aikoina on jotenkin tuntunut siltä, että on kovin vähän aikaa tehdä kaikkea tällaista, mutta eiköhän tämä elämä tästä taas vähitellen tasaannu.

Nyt kuitenkin yrittämään sitä silmien sulkemista kun sain viikonlopun aikana lupaamani työtkin "jo" viimeisteltyä.

PS. Teetä tuli tosiaan juotua viikonloppuna aika paljon ja lupasin Timille, että ikuistan tämän toisenkin version, joka taiteiltiin paperin puutteessa pahvilaatikon pohjaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti