maanantai 18. lokakuuta 2010

Tänään Cooperin testini tulos siirtyi aivan uuteen luokkaan!

Viikonlopun pitkään nukuttujen öiden ja liberaalimman ruokailupolitiikan ansiosta juokseminen tuntui taas sujuvan huomattavasti kevyemmin. Sain pidettyä nopeuden suhteellisen vakiona ja kierroksia kertyi lopulta 13,9 varsin hyvillä fiiliksillä. Mitään dramaattista parannusta ei siis juostujen kierrosten määrässä tapahtunut, mutta siitäkin huolimatta testini tulos osui tänään aivan eri luokkaan kuin eilen!

Täytin nimittäin tänään 30 vuotta ja Cooper testin tuloksia luokittelevissa tauluissa näyttäisin siirtyneen kategoriasta 20v-29v kategoriaan 30v-39v! Tämän seurauksena "Erinomaisen" tuloksen raja laski minulle 2800 metristä 2700 metriin ja jos arvioni kierrokseni pituudesta osuu edes suurin piirtein kohdalleen niin ylitin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni tämän maagisen rajan! Vanheneminen siis todellakin kannattaa! :D

Palkitsin itseni tästä erinomaisesta suorituksesta menemällä juoksulenkin, suihkun ja aamiaisen jälkeen takaisin nukkumaan pariksi tunniksi :) Voin suositella!

Viime viikon uhkailuista huolimatta kävin kuin kävinkin sitten ostamassa sen pipon jo perjantaina ja ehdin viikonloppuna kuromaan rästiin jääneet kävelytkin kiinni. Salillakin tuli viikonloppuna käytyä, joten syntejä ei tähän hätään ole nyt tunnustettavana. Pienen heräämisen jälkeisen chillailun jälkeen verenpaine näytti tänään lukemia 120/71 (58) ja painokin on viikonlopun mokkapala-sushi-pizza-dieetistä huolimatta säilynyt edelleen 74.5 kilossa. Näillä näkymin voin siis vielä hyvällä onnella toivoa näkeväni tämän neljännenkin vuosikymmenen loppuun saakka :)

Mitään mielettömiä kolmen kympin kriisejä ei kyllä ole vielä ollut näköpiirissä, mutta hätkähdyin kyllä hieman kun aamulla eksyin ajattelemaan kuinka paljon kaikkea hienoa viimeiseen 10 vuoteen on mahtunut elämän eri osa-alueilla. Ja parhaassa tapauksessa näitä mahtavia kymmenen vuoden pyrähdyksiä on luvassa elämän varrella vielä useampiakin? Huh!

Tuntuu jotenkin käsittämättömän uskomattomalta.. Miten yhden pienen ihmisen elämään voi mahtua niin paljon hyvää? Ja kiitos! Kiitos kiitos kiitos teille kaikille ihanuuksille, jotka olette olleet näiden vuosien aikana mukanani värittämässä taivaltani! Te olette elämäni suola <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti