maanantai 31. tammikuuta 2011

En osta roskaa helmikuussa

Minulle kertyy kuukaudessa suhteellisen iso luottokorttilasku ihan pelkästään ruokakaupoissa ja ravintoloissa vierailemisesta. Suurin osa ostamastani tavarasta on helposti luokiteltavissa silkaksi roskaksi.

Helmikuussa kokeilen Täydellisen Päärynän käskystä miltä kuukausi ilman roskan ostamista tuntuu. Erotuomarina ja virallisena roskan määrittelijänä toimii Täydellinen Päärynä.

Ajattelin myös kuvata kaikki kuukauden aikana tekemieni ostosten kuitit tähän blogiin. En oikein tiedä miksi, mutta se tuntui hyvältä ajatukselta.

Kielto koskee roskan ostamista itselle ja muille. Jos joku tarjoaa roskaa niin sitä saa syödä. Muiden puolesta voin käydä tarvittaessa kaupassa ostamassa roskaa kunhan saan rahat ostoksista takaisin.

Pelottaa jo valmiiksi :( En tiedä miten pärjään tämän tammikuun jälkeen, jonka aikana olen korvannut lihan silkalla sokerilla ja lihonnut valehtelematta ainakin 4 kiloa.

Tänään oli vielä tankattava viimeiset Ben & Jerry's jäätelöt, karkit ja suklaat.. Huomisesta alkaen niistä taitaa saada vain pääosin unelmoida..

PS. Käytiin tänään Täydellisen Päärynän kanssa juhlistamassa hyvin menneitä tammikuun rajoituksia Coronitassa, jossa kaikkien lihattomien mezejen maistelun jälkeen suosittelun arvoisiksi selviytyivät korianteriherkkusienet sekä paahdetut punajuuret sinihomejuustocremellä ja auringonkukansiemenillä. Vuohenjuusto hillotulla paprikalla oli myös hyvää, mutta suurimmaksi osaksi vain siksi, että se maistui vuohenjuustolta :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti