keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Perheenlisäystä ja täydellinen yhteishaaste


Helmikuu on ohi ja roskan ostamisessa ei lipsahtanut kuin pari kertaa pimeälle puolelle - tuloksena luottokortti lähes tapissa ja perheessä uusi kaikkien rakastama jäsen! Omron, meet the people. People, meet Omron:


Omron on lunastanut paikkansa taloudessamme mittaamalla kuuliaisesti kehon rasvaprosentin, luurankolihasprosentin sekä sisäelinten rasvat kaikilta halukkailta vuorokaudenaikaan katsomatta!

Omronin lumoissa suunnittelimme myös Täydellisen Päärynän kanssa erinomaisen yhteishaasteen, jossa olemme valtuuttaneet Omronin kiistämättömäksi erotuomariksi vaikeidenkin totuuksien kohtaamisessa. Sillä ei ole niin väliä kuinka virheetön Omronin bioimpedanssianalyysi todellisuudessa on - noudatamme sen sanaa kaikesta huolimatta kuin lakia. Haaste loppuu sitten kun aamu- ja iltamittausten perusteella lasketun luurankolihasmassan lisäys yhdistettynä rasvamassan poistumiseen ylittää Omronin mukaan 10 kilogrammaa.

Haasteen voi siis suorittaa laihduttamalla 10 kiloa rasvaa pitäen lihasmassan samana, lisäten 10 kiloa lihasta säilyttäen arvokkaat rasvansa tai jostain tuolta välimaastosta. Lopuksi vielä täsmennyksenä jos lihasmassa katoaa tai läskiä tulee lisää niin toisen suureen on toki sitten oltava enemmän kuin kymmenen kiloa niin, että haasteen lopussa pitää paikkaansa kaava ( loppulihasmassa - alkulihasmassa ) - ( loppurasvamassa - alkurasvamassa ) > 10 kg.

Jotta elämä ei kuitenkaan olisi aivan liian dekadenttia, päätimme toki lisätä haasteeseen myös muutaman lisäsäännön:

* Kalenteriviikossa on suoritettava vähintään 8 liikuntaa. Liikunnaksi kelpaa mikä tahansa yli puoli tuntia kestävä kevyt liikunta (työmatkakävely kelpaa).

* Jos kotona käyttää tietokonetta tai iPadia turhuuksiin niin se on tehtävä seisten (esim. opinnäytetyötä ja töitä saa tehdä istualteen, mutta facebookissa ja blogeissa ollaan seisten).

* Kalenteriviikossa saa syödä korkeintaan kaksi herkkuateriaa. Herkkuaterian määritelmän joutuu ihan itse kohtuudella määrittämään tilannekohtaisesti (itteppä läskimme kannetaan).

* Kotitalon hissiä saa käyttää vain kaksi kertaa kalenteriviikon aikana.

* Haaste ei lopu kummallakaan osanottajalla ennen kuin kummatkin osanottajat ovat haasteen rajojen sisäpuolella.

Eikä siinä vielä kaikki! Otamme nimittäin loppuun saakka vastaan erinomaisia yleisöehdotuksia ja valitsemme niistä parhaat päältä koristamaan säännöstöämme - tavoitteena vain täydellisyys! Kerrankin saa siis ihan luvan kanssa ehdotella, joten antaa palaa! :P

PS. joo joo kuvaan kyllä ne kuitit.. joskus.. :D
PPS. alkumittaukset on kyllä jo tehty, mutta ne tulee sitten vaikka seuraavassa blogissa.. tämä seisaaltaan kirjotteleminen alkaa jo vähitellen puuduttamaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti