tiistai 23. elokuuta 2011

Vihdoinkin plussalla!

Tämä viimeisin haaste on osoittautunut ainakin näin alkuun harvinaisen hyväksi motivaattoriksi liikkumiselle, joka oli työkiireiden tekysyyllä taas jäänyt hetkeksi hitusen taka-alalle. Melkein pari viikkoa on nyt takana ja urheilun kautta on kertynyt jo seitsemän vierailijapistettä!

Alku oli odotetustikin vähän kankeaa ja olen jo kahteen kertaan onnistunut pääsemään kaksi pistettä miinukselle takaamalla Miun ja Maun urheilut (joita ei toki ollut mitään aikomustakaan suorittaa) ollessani itse nollassa. Negatiivisen pistetilin tuoma fiilis siitä, että ei voi enää hyväksyä merkityksellisempiäkään vieraita taloon on toki sitten toiminut erinomaisena motivaattorina ja pisteet ovatkin täten kivunneet nollan yläpuolelle hyvin nopeasti salin ja lenkkien muodossa kummallakin kerralla.

Pienen nollan alla räpiköimisen jälkeen olen nyt kuitenkin päässyt hyvään vauhtiin ja koska Mau oli niin ihana, että kuittasi yhden viikonlopun visiiteistään tulemalla mukaan salille, olen tällä hetkellä jo kaksi pistettä plussan puolella! Enpä muuten oikeasti muista koska urheileminen olisi viimeksi tuntunut näin palkitsevalta :)

Kiitos <3

3 kommenttia:

  1. Mä en yhä edelleenkään käsitä. Luulin että ne plussat tulee vierailijoille? Ne tuleekin teille?? :D

    VastaaPoista
  2. Jokaisella on oma plussatili. Sekä vierailijoilla että meillä asukeilla. Sekä vierailijat että asukit saa plussia omalle tililleen Ihkumaassa liikkumisesta sekä uusien ihmisten tuomisesta. Me asukit ei koskaan kuluteta pisteitä, joten ainoa tapa käyttää niitä on lahjoittaa niitä muille, jotka voi sitten vierailla meillä ilman velvoitteita vaikka olisivatkin vanhoja tuttuja.

    VastaaPoista
  3. Me kaikki niin tykätään kun te ootte plussalla <3

    VastaaPoista