lauantai 15. elokuuta 2009

Nirsoilevaa salioptimointia

Aloitimme tällä viikolla kauan suunnitellun työporukan saliharrastuksen ja hankimme aleaikakortit Motivus Centeriin, joka on sopivasti toimiston viereisessä korttelissa. Pari ensimmäistä käyntikertaa onnistui venymään melkein parituntisiksi - pitihän sitä kuitenkin saunaan ja uusiin jännittäviin laitteisiin tutustua kunnolla :) Motivuksen sali oli ehdottomasti isoin ja monipuolisin sali, jossa olen ikinä vieraillut ja törmäsin moneen laitteeseen, josta en ole koskaan kuullutkaan.

Tulevaisuudessa tarkoituksemme oli saada salireissut mahtumaan ruokatuntiin palautusjuomien nauttimisen ja matkojen kera, joten kiirettä tulee pitämään ja salireissun optimointia pitää harjoittaa varsin runsaasti. Jos teillä siis on hyviä vinkkejä siitä miten salireissun saa sujumaan sutjakammin ja miten erilaiset vaatteiden kierrättämiset kannattaa hoitaa kun salilla käyminen tulee pääasiassa hoitumaan aamulla lähes päivän ensimmäisenä asiana niin olen pelkkänä korvana.

Hankintalistalle on kahden ensimmäisen käyntikerran seurauksena päätynyt jo ainakin hyvin kaappiin mahtuva salikassi (mielellään vielä sellainen jossa kamat pääsee kuivumaan), kunnon salikengät ja salihousut, kaulahihna avaimelle sekä salille oma deodorantti ja hajuvesi. Lisäksi avosandaalit voisivat olla mukavat suihkussa käymistä varten ja jos joskus ottaa aikaa saunomiselle niin oma pefletti olisi kiva. Silmäleikkaus voisi myös tehdä terää niin pääsisi eroon lasien kanssa säätämisestä ;)

Kaulahihna löytyi kotoa pienellä kaapista kaivamisella, mutta muut osoittautuivatkin sitten vähän hankalemmiksi. Kävin Intersportissa, Stadiumissa, Stockalla ja Sokoksella katselemassa kenkiä, mutta mistään ei tuntunut löytyvän (ehkä kieltämättä hieman nirsoon) makuuni sopivia jalkineita :( Ostin yhdet kengät lopulta Sokokselta, mutta taidan lopulta päätyä nekin palauttamaan ja jatkamaan vielä etsintääni. Myöskään housuja en löytänyt, vaikka niitä kävin vasta yhdestä kaupasta katselemassa. Mutta ehkä tämä tästä ajan kanssa kun vaan jaksaa tarpeeksi shoppailla :)

Kävelyä tuli harjoitettua ihan kiitettävästi viikon aikana ja noiden kahden salikerran kanssa liikuntatavoite täyttyi hyvin. Ruokailupuolella tilanne näytti kuitenkin jälleen aika kaamealta Ben & Jerry's jäätelöiden, Mc Donalds hampurilaisten ja nuudelien sekamelskalta, eikä ihmekään, että vaaka näytti tänään aamulla jo 72,5 kiloa.. Annan nyt itselleni vielä ensi viikon armoa yrittää korjata viikon ruokailutottumuksia, mutta jos se ei onnistu niin sitten lakkaa kyllä tämä viikonloppumässyttelykin.. Vaivalla pudotettuja kiloja ei tosiaan ollut tarkoitus saada kaikkia takaisin parissa kuukaudessa ;)

Nyt kuitenkin vihdoinkin viikonlopun terveellisen ruokavalion pariin, eli Pätkiksiä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti