perjantai 28. elokuuta 2009

Saliarsenaali karttuu

Piti mennä Tampereelle saakka, mutta löytyihän ne kengät sitten lopulta jostain tusinamarketin hyllyltä - ja luonnollisesti naisten kenkien puolelta :D. Kyllä se vähän itseäkin naurattaa, että mikään niistä valehtelematta sadoista urheilu- ja erikoiskenkäliikkeiden kengistä ei vaan ole täyttänyt syystä tai toisesta kriteereitäni ja sitten täydellinen pari kävelee vastaan mitä odottamattomimmassa paikassa. Mutta sellaista se kai on.. Antin elämä ;)

Muut saliroippeet odottavat edelleen löytymistänsä, vaikka niiden puutetta korvaamaan onkin kehkeytynyt jo omat pienet käytänteensä. Käytän esimerkiksi kahta tai kolmea Alkon mustaa kangaskassia kätevänä salikassiyhdistelmänä, kunnes löydän jonkun paremmin toimivan systeemin. Rajoittavana tekijänä on mm. pukukoppien kaappien kapeus, joihin ei kovin helposti olla isoja kasseja tunkemassa, mutta tilaa tarvitsisi kuljetusta varten kuitenkin vaihtovaatteille ja salikamoille varsin runsaasti. Mutta ehkä se täydellinen hengittävä kapea salikassikin joskus vastaan kävelee ;)

Salilla on tullut tällä viikolla käytyä kolme kertaa (ja arvon vielä vähän, että olenko kohta lähdössä Villen kanssa neljännelle kierrokselle) ja työmatka on tullut käveltyä kolmesti. Liikunnan puolesta homma on siis kunnossa, mutta edellisen viikon erinomaisesti sujunut ruokailu ei kyllä enää tällä viikolla luonnistunut erilaisten sukuloimisten ja epänormaalien rytmien (seli seli) seurauksena - nuudeli, currykana ja big mac vetivät jälleen kerran miestä pidemmän korren ja aamun paino olikin jo 72,4 kg.

Näyttäisi nyt vähän siltä, että viikolla kertyvä kalorivaje (varsinkin kun näytän aina vähän väliä sortuvan) on lopulta hitusen verran liian pieni korvaamaan viikonloppujen kontrolloimattoman ruokailun aiheuttamaa kaloriylijäämää ja painoa kertyy hitaasti, mutta varmasti takaisin. Suunnitelmaa pitänee siis hieman uudistaa, mutta taidan pohtia uusia suunnitelmia nyt vielä ainakin tämän viikonlopun ajan perinteiseen malliin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti