torstai 26. helmikuuta 2009

26.2. en keksinyt parempaa otsikkoa

Elämä on silkkaa oppimista! Tänäänkin opin seuraavia jänniä juttuja:

  • Älä aseta hedelmäpussia macbookin taakse. Lämpimät hedelmät eivät ole yhtä miellyttäviä syödä kuin viileät.
  • Sitruunaa ei ole kiva puristaa käsin. Kyllä sieltä mehut ulos tulee, mutta homma on kovin sotkuista ja vaatii aikaa sekä oikean tekniikan.
  • Itsepuristettu sitruunamehu on hyvää kun siihen sekoittaa ihan pikkuisen Dr Pepper Diettiä!

Ruokailupuolella otin taas vanhoja hyviä temppuja käyttöön ja söin Saarioisten pinaattikeiton pellavan- ja auringonkukansiemenillä. Hedelmäpuolella tänään on uponnut yksi vihreä omena, pari isoa luumua ja yksi pienehkö sitruuna. Olen myös popsiskellut noita loppuja saksanpähkinöitä, noin 50g. Eikä päivä tietenkään olisi täydellinen ilman paria Dr Pepper Diettiä! :)

Liikehdintäpuolella kävelin aamulla töihin.

Voisin myös aloittaa tämän bloggauksen suhteen sellaisen käytännön, että aina kun minulle tulee mieleen jotain mistä voisin blogata myöhemmin niin laitan sen muistilapulle, joka löytyy julkisena tämän blogin sivulaidasta. Näin ne eivät unohdu ja lukijani voivat potkia minua päähän jos joku mielenkiintoinen aihe on roikkuu siellä liian kauan.

Voisin ehkä myös joskus harkita tuota Helen käyttämää päivän aikataulun postaamista, jos vaikka saisi elämäänsä vähän enemmän järjestystä kaaoksen keskelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti