torstai 26. helmikuuta 2009

Mitä minä eilen elämästä opin?

Ensimmäiseksi tulee mieleen se, että Nokia N810:n näppäimistöllä kirjoittaminen on tuskaa. Erityisesti sen tekeminen kotiin kävellessä on täysin mahdotonta. Sain koko 3 km matkalla aikaan ehkä kolme lausetta. Laite on erinomainen netin selailuun ja pyörittää myös flashia toisin kuin enemmän hypeä osakseen saanut iPhone, mutta tuo alta liukuva näppäimistö ei vain sovellu minun käteeni, vaikka harjoitusta on takana jo runsaasti. Tämä on myös syy siihen, että kirjoitan tämän viestin vasta tänään, enkä eilen illalla, jolloin käytössäni oli vain tuo kyseinen laite.

Toinen asia minkä opin oli se, että olen ilmeisesti onnistunut lomalla unohtamaan kaikki mahdolliset rajat syömisen määrässä. Tein nimittäin illalla tämän haasteen ensimmäisen kontrollipunnituksen ja vaaka kertoi elopainoni olevan 85,3 kiloa. Se on paljon. Se on todella paljon. Olen kai kerran eläissäni painanut suurinpiirtein saman verran, eikä tilanne hymyilytä nyt laisinkaan.

Tein uuden punnituksen tänään aamulla ja paino oli 84,2 kiloa (kummallista muuten kuinka kokonainen kilo vain katosi yön aikana - näin varmaan jotain painajaista, jossa juoksin pahaa karkuun 7000 kcal verran, eli keskimäärin 120km :D ). Ajattelin ottaa tämän aamupainon lähtöpisteeksi ja tehdä tulevaisuudessakin punnitukset aamuisin. Lisäksi ajattelin korottaa panosta ja nostaa tavoitteeni 12 kilon tiputtamiseen. Tavoitepainoni kesään mennessä on siis 72 kiloa.

Ihanampien uutisten joukossa Kampin keskusksen K-Marketista saa taas Dr Pepper Diet-limua! Ihanaa! Nyt voin palata tämän vanhan addiktioni pariin ja unohtaa uusimman sijaisvillitykseni, eli Brämhultsin lime-mansikka-mehun. Juomien energiapitoisuuskin on vähän eri luokkaa, joten tämä tietää hyvää laihdutukselleni :) Sääli, että lompakko ei tästä paksune pätkän vertaa, sillä kummatkin juomat maksavat yli 6 euroa litralta. Tämä siis tarkoittaa esimerkiksi Dr Pepper Dietin kohdalla 2,10e/tölkki - ja import kamana tölkistä ei saa tietenkään edes palautettaessa rahaa ;) .

Mutta sitten itse asiaan, eli ruokailu ja liikehdintä sisälsi seuraavaa:

Aamiaiseksi söin Fish Free-purilaisen ananaksella Vegemestasta. Kokeilin myös tieteen nimissä miltä se maistuu ruisleivän kanssa. Enpä kokeile toiste ;) Olihan se ihan hyvää, niin kuin käytännössä kaikki Vegemestassa, mutta se on vain niin paljon parempaa kauraleivällä.

Päivällä söin 200g saksanpähkinöitä, 250g Ingmanin tuorejuustoa, 100g palvikasler-leikettä, päärynän sekä omenan. Taisinpa parin Dr Pepper Dietin kanssa nielaista myös yhden Multivita Plus-pillerin.

Illalla kävelin sitten kotiin reipasta tahtia.

Jos näin jälkikäteen asiaa analysoidaan niin toi 200g saksanpähkinöitä ei ehkä ollut maailman paras veto (1300kcal energiaa pelkästään niistä ;) ) Ehkä tänään sitten paremmalla onnella eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti