lauantai 28. helmikuuta 2009

Aamiainen on päivän tärvelevin ateria

En normaalisti laita ruokaa vaan syön ulkona. Nyt kuitenkin tuntuu taas vähän siltä, että erityisesti aamiaisia tulen taas laittamassa itse, koska maailman parasta aamiaista, pekonia ja munaa, ei oikein saa mistään valmiiksi tehtynä.

Ainoat paikat, joissa olen siihen joskus törmännyt ovat McDonaldsin aamiainen ja hotellien aamiaiset. Hotelleissakaan ei useimmiten ole pekonia ja McDonaldsinkin aamiaista lakataan tarjoamasta niin aikaisin, että Antti vetelee silloin vielä hyvin poikkeuksetta sikeitä. Lisäksi McDonaldsin herkut ei muistaakseni olleet kovin korkealaatuisia ja saattaisi tuntua vähän hömelöltä maksaa ~15e hotelliaamiaisesta jos ainoa mitä syö on pekoni ja muna :)

Mutta aloitin siis tänään taas pitkästä aikaa yhdellä paistetulla kananmunalla (johon sekotin pellavan- ja auringonkukansiemeniä) ja neljällä viipaleella pekonia (n. 70g). Lisukkeina meni aamiaisen yhteydessä noin kymmenen kirsikkatomaattia ja kuutisen viipaletta Valion Luostari Port Salút juustoa.

Tämän tärvelyoperaation  jälkeen yritinkin sitten pitää itseni ruodussa loppupäivän. Pitkin päivää napostelin puoli kiloa porkkanoita, 250g kirsikkatomaatteja, kolme sitruunaa ja 2,5 tölkkiä Dr Pepper Diettiä. Taisin syödä vielä ne saksanpähkinätkin loppuun kun niitä oli muutama jäljellä. Illalla söin sitten vielä muutaman pistaasipähkinän, kiwin ja nelisen viipaletta Oltermanni juustoa.

Liikkumispuolella Janne houkutteli minut Onnelaan! :D Kun alkoholia ei paljon laihdutellessa kitata niin ilta kului vettä siemaillen ja tanssahdellen. Vähän yli kolmen tunnin baariseissustamme noin kaksi kului tanssilattialla rennosti, mutta tapani mukaan kuitenkin ihan eläväisesti liikehtien. Jälkeenpäin kävelimme vielä toimisto kautta kotiin.

Näin jälkipelinä todettakoon, että olen tyytyväinen päivän kulkuun ja toivon näin hyvin onnistuneita päiviä lisää :) Katsotaan miten humisen käy kun meille on tulossa jonkin verran porukkaa etkoilemaan saunan ja leffojen merkeissä - pahoja ja houkuttelevia tilanteita siis edessä! Mutta jos mä tänään sanoin onnistuneesti ei jäätelölle toimistolla, vaikka Janne sitä nappasikin kotimatkaa varten niin tämä kyllä ounastelee hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti