lauantai 28. helmikuuta 2009

Ruokahalun kanavointia

Tänään kanavoin kaikki ruokailuhimoni siihen, että järjestän muille ruokaa :D Tarkoituksena oli ottaa pääosin sellaista syötävää, jota voin itsekin syödä, että himot sortua karkkeihin eivät iskisi. Sitten kun olin illalla juttuja esille laittaessa todennut, että en minä näitä kuitenkaan kaikkia itse syö niin otin vielä kaupasta pari pussia karkkia kavereille ;) Paula ja Hasse toivat vielä pari pussia sipsejä, jonka jälkeen ruokapöytämme näytti puolessa välissä iltaa seuraavalta:

(sipsikulho ei enää mahtunut kiltisti riviin ;) )

Viinirypäleet ja luumutomaatit olivat yllättävän epätasaisen laatuisia vaihdellen taivaalisista omituisiin. En oikeasti osaa yhtään sanoa paljonko näitä tuli napsittua illan mittaan, mutta arvioisin ehkä jotain 500g. Dipit jätin vähän vähemmälle, mutta maistoin kyllä pariin kertaan koko kierroksen :)

Aamiaisella yritin tätä tarjoilua ajatellen valmistautua vähän proteiinipitoisemmalla vaihtoehdolla ja söin purkillisen rasvatonta raejuustoa sekä noin 140g kalkkunafileitä. Ostin myös Manchego lampaanmaitojuustoa ja söin siitä kaksi noin sentin paksuista siivua. Miniluumutomaattien kera nautittuna kyseinen juusto on varsin taivaallista :)

Jos pariin kertaan kaupoilla käymistä ja mielettömän painavien kauppakassien kantamista ei lasketa niin liikuntapuolella puuhasin D.D.R. -baarissa tanssahtelemista (tällä kertaa paikalla oli niin paljon kavereita, että tanssin yhteensä ehkä vain jotain tunnin, jos sitäkään) sekä kävelyä baarista kotiin (n. 2 km).

Huomannette varmaan myös blogini ensimmäisen kuvan! Whee! Löysin tuolta asetuksista tuollaisen mail2blogger -toiminnon, jonka kautta sain kätevästi puhelimella napatun kuvan siirrettyä blogiin. Lähetin siis kuvan puhelimesta mailin kautta antti12.munomasalasana@blogger.com -osoitteeseen ja järjestelmä teki minulle automaattisesti draftin, jossa kyseinen kuva oli valmiiksi liitettynä sisältöön. Kätevää! :)

Eipä tämä vieläkään mikään täydellinen vaihtoehto ole ja huomattavasti mielummin vain liittäisin kuvia omalta koneeltani blogiin, mutta kuvien siirtämiseen koneelle ei ole vielä oikein löytynyt kivaa vaihtoehtoa. Olen käyttänyt aikaisemmin sitä, että olen mailannut ne itselleni, mutta tämä on vähän liian vaivalloista. Olisi paljon mukavampaa jos puhelin synkkaisi kuvakansionsa aina johonkin koneeni kansioon kun luuri on bluetooth-yhteyden päässä, mutta ainakaan vielä en ole tällaista härveliä saanut aikaan :( Jos jollakulla on vinkkejä niin niitä otetaan ilolla vastaan :)

1 kommentti:

  1. Oh. Kiitti kuvavinkistä. Toi onkin hieman kätsympi tapa. :) Lisää kuvia vaan blogiin. :)

    VastaaPoista