keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Syyspainos Antista

Kävin Helen kanssa katsomassa The September Issuen, joka oli todella hyvä. En tiedä kuinka paljon muut saavat siitä irti, mutta itseäni se ainakin kosketti kovin monella eri tasolla. Oli ala melkein mikä tahansa niin rakkaudella työhönsä suhtautuminen saa sydämeni helposti lämpiämään, mutta leffassa oli paljon muutakin mikä laittoi miettimään oman elämän eri puolia.

Jos minusta ottaisi juuri nyt tällä hetkellä syyspainoksen niin sen värimaailma olisi todennäköisesti aika odottavan haalea. Syksyäni on sävyttänyt useampikin elämän pienistä kompastuskivistä ja näihin reagoimista seurannut itsereflektion määrä on ollut jopa allekirjoittaneen mittapuulla suhteellisen runsasta.

Kompastuskivet alkavat kuitenkin olla kuopistaan kaivettu ja viikon päästä alkavan lokakuun numero antaisikin minusta varmasti jo aivan erisävyisen kuvan. Käytännössä haluaisin kuitenkin ujuttaa lokakuisen Antin muodostamaan taideteokseen vielä jonkin selkeämmän ruokavalion, sillä Il Duetto:n minulle siunaama jokapäiväinen pizzani ei kyllä laadukkuudestaan huoimatta täytä minkään maan terveellisyyskriteereitä.

Olen ajatellut viettäväni ensi viikonlopun Tampereella tavallisesta poikkeavissa maisemissa ja jostakin syystä tuntuu siltä, että sen jälkeen katselen maailmaa taas hieman tuoreemmin silmin. Saa nähdä onko omituinen tunteeni aivan tuulesta temmattu, mutta oli asia miten tahansa, muodostan suunnitelman ruokailun varalle viikonlopun jälkeen ja alan noudattamaan sitä lokakuun alusta.

Puitteita tulevalle suunnitelmalle asettaa oikeastaan vain duuniporukalle kolme kertaa viikossa tapahtuvaksi luvattu punttisalikäynti, johon pitäisi riittää energiaa normaalin elämisen lisäksi. Tavoitteistakaan en oikein uskalla vielä sanoa mitään varmaa, sillä toivon niiden vähän vielä selkeytyvän viikonlopun aikana tämänhetkisestä sekamelskastaan.

Verkkososiaalisuuden osalta voin vielä vihjaista, että näin keskiviikon iltaan mennessä kasaan on kertynyt vasta kaksi ja puoli tuntia rajattua toimintaa, joten Mikko taitaa jäädä tälläkin viikolla ilman sanktiomaksuja. Fiiliksetkin ovat olleet asian suhteen varsin positiiviset ja niin töitä kuin halejakin on kertynyt korvaavana toimintana plakkariin mukavaa tahtia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti