maanantai 19. lokakuuta 2009

Onnellisuus löytyy myös pienistä asioista

Syntymäpäivänäni päätin, että täytyy olla olemassa parempi tapa viikata meidän vieraspyyhkeet. Uppouduin tehtävään varsin antaumuksellisesti ja lopputulos näyttää tältä:

Joskus on hyvä antaa itselleen lupa olla onnellinen myös typeristä pienistä asioista, kuten siitä, että saa viikattua vieraspyyhkeet kivasti :)

Sen lisäksi, että annoin syntymäpäiväni kunniaksi itselleni luvan olla onnellinen vieraspyyhkeiden uudella ja aivan liian vaikealla tavalla viikkaamisesta, annoin itselleni myös toisen ruokailun suhteen vapaan vuorokauden. Nautiskelin siis sekä lauantaina, että sunnuntaina erilaisia herkkuja hyvässä seurassa viinin kera. Jonakin kauniina päivänä opin vielä varmasti jopa nauttimaankin siitä viinistä ruokajuomana, mutta toistaiseksi se menee enemmänkin elämyksellisen harjoittelun piikkiin ;)

Muilta osin viime viikko sujui niin nettilöpinän, liikunan kuin ruokailunkin suhteen lähes suunnitelmien mukaisesti. Ainoa poikkeus suunnitelmiin oli perjantai-illan toimistobileiden herkkupöytä, josta taisin napsia hitusen liikaa sammakoita ja lihapullia ennen vuorokauden vaihtumista. Annoin tämän kuitenkin itselleni anteeksi kun en kuitenkaan sortunut nauttimaan vapaasti virtaavasta alkoholista tippaakaan, eikä sortuma ollut kuitenkaan ihan lumivyöryn kokoinen ;)

Nettilöpinäkin pysyi alle neljässä tunnissa ilman mitään tuskia. Netinkäyttötottumukset ovat selkeästi muuttuneet aika radikaalisti tämän kokeilun seurauksena ja huomaan, että avaan Google Readerin huomattavasti useammin kuin aikaisemmin korvatakseni niitä työpäivän pieniä ajatustaukoja, joita ei enää Facebookissa norkoilemalla voi lunastaa. Olen kuitenkin kerännyt Readeriini aika hyvin duunipainotteisia juttuja ja Readerissa ei ole sitä "moi mitä kuuluu?" -ominaisuutta joka minulta sitä aikaa eniten ryöstää, joten kokonaisvaikutukseen olen varsin tyytyväinen.

Katsotaan jos saisin vihdoin ensi viikolle sen pienten rutiinien suunnitelman aikaiseksi. Olen täksi viikonlopuksi lupautunut Alternative Partyille, joten tänä viikonloppuna tulee varmasti vietettyä koneen ääressä huomattavasti edellisiä viikkoja enemmän aikaa. Kun nettilöpinä on edelleen rajattu siihen viiteen tuntiin ja jossain vaiheessa se koodaaminenkin alkaa varmasti puuduttamaan niin on hyvä todennäköisyys sille, että blogaamisellekin löytyy vähän aikaa :)

Niin ja kiitos sekä iso *hali* vielä kaikille, jotka muistivat syntymäpäivääni virtuaalisesti! Virtuaalinen palautteeni on näihin nettilöpinän rajoittamisen seurauksena kovin vähäistä, joten yrittäkäähän ryöstää se vastine seuraavan kohtaamisemme aikana ihan oikean halin muodossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti