perjantai 2. lokakuuta 2009

Mitä sinä tänään dieetillä opit?

Minä opin eilen seuraavaa:

1. Juusto on petollista.

2. Siiderille meneminen ruokailun jälkeen ei ole älykästä.

3. Tuuli on juuri niin valloittavan ihana kuin minua oltiin ennalta peloteltu.

Eiliset Kipinän tapakset Tuulin kanssa siis hieman venähtivät ja kun neidin kipeä polvi antoi erinomaisen tekosyyn eksyä illallisen jälkeen viereiseen oluthuoneeseen siiderille niin katastrofin ainekset olivat käsillä. Kyse ei siis ollut siitä, että olisin syönyt paljon (vaikka Manchego -juusto varovaisen ynnäilymme tuloksena lähes tuplasi illan energiansaannin), vaan siitä, että kun illallinen alkaa siinä 19:30 paikkeilla ja viimeinen kulaus siideristä uppoaa kurkkuun 22:30 paikkeilla niin se tarkoittaa tämän dieetin tapauksessa sitä, että Antilta jää aamiainen väliin ;) Onneksi tajusin edes siinä vaiheessa vaihtaa loppuillaksi veteen..

Eiliset ruokailut sujuivat siis kokonaisuudessaan seuraavasti:

11:30: 3dl maitoa, 1dl proteiinijauhetta, 1,25dl valion kevytmustikkajäätelöä) = ~300kcal
14:30: 3dl maitoa, 1dl proteiinijauhetta, pala Carolan mudcakea = ~500kcal
19:30-22:30: Pinaattipiirakkaa vuohenjuustokastikkeessa, kanankoipia a la cerveza, Manchego -juustoa valkosipulissa ja hunajassa, tomaattikeittoa mozzarellalla, hunajamelonia ja ilmakuivattua kinkkua, paria erilaista bruschetaa, chorizoa perunasalaatilla sekä Cidraie -siideri = ~ 700kcal

Menin nukkumaan vähän kahden jälkeen ja heräsin vähän ennen yhtätöista, joten 8,5 tunnin ruhtinaallisten yöunien kanssa olin sääntöjen mukaan ruokailematta 22:00 ja 13:30 välisen 15,5 tunnin ajanjakson. Voin kertoa, että loppuvaiheessa ei ollut enää kovin kivaa, joten toivoa saattaa, että oppisin tästä ensimmäisen päivän töppäyksestäni jotakin ;)

Statistiikoista kiinnostuneille painoin eilen dieetin alun virallisen aamupunnituksen mukaan 76,0 kg. Tänään aamulla vaaka näytti 75,3 kg.

Viikon liikunta on huonojen tekosyiden takia jäänyt pariin työmatkakävelyyn ja yhdeen salillakäyntiin. Ajattelin korjata tilanteen vielä tänään käymällä salilla ja kävelemällä illalla kotiin, jotta alkuperäinen 2 salikäyntiä ja 3 pidempää kävelyä tulisi täyteen.

Nettilöpinän kanssa tilanne on se, että koska tässä vaiheessa viikkoa aikaa on jäljellä vielä melkein neljä tuntia, en taida illan rientojen lomassa ehtiä enää mitenkään kerryttämään Mikolle pennosia. Mies ei ollut ilmeisesti edellisten viikkojen perusteella vieläkään vakuuttunut suoriutumisestani ja oli taas eilen mehevää pottia ounastellen tarjonnut lähes koko Tampereelle kuohuviiniä :D Voi Mikko parkaa - tämä minun haasteeni näyttää käyvän pahasti miehen omalle lompakolle.. Mutta katsellaan sitten parin viikon päästä kun viikottainen tuntimäärä tippuu viiteen, että miten se suu sitten pannaan :D

1 kommentti:

  1. Tiedä sitten siitä valloittavasta ja ihanasta :) Mulla oli ainakin mukava ilta. Kiitos.

    VastaaPoista