tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kurkkua ja salsadippiä

En ymmärrä miten salsadipissä voi olla vain 30 kcal sadassa grammassa! Sinne kun dippailee kurkkua (11 kcal sadassa grammassa) niin erinomainen välipala lähes olemattomalla energiasisällöllä on syntynyt! Olen ihan koukussa! :D

Viikonloppu meni taas luonnollisesti sukuloidessa enemmän tai vähemmän penkin alle ruokarajoitteiden suhteen, mutta ainakin liikunta on edelleen ollut kohdallaa ja herkuttelu jäi vain yhteen päivään (vaikka joutui sitä vielä sunnuntainakin vähän sitä mukaan napattua pullaa syömään tunnin ylimääräisen kuntopyöräilyn päälle).

Paino on heitellyt ihan miten sattuu lauantain runsaiden ruokailujen aiheuttaman nestekertymän seurauksena, mutta vähitellen se on taas tässä viikon alkupuolella palannut ihmisten lukemiin. Tarkkoja lukemia en muista, mutta siinä 79 ja 81 kilon välimaastossa sitä on muistaakseni taas heiluttu.

Loppuviikosta tulee kuukausi dieettiä täyteen, joten silloin on varmaan hyvä ottaa taas vähän tarkemmin ylös nuo välipainot, että tietää missä kohtaa mennään. Suurempia yllätyksiä ei kuitenkaan todennäköisesti ole luvassa suuntaan tahi toiseen. Eilen sain tosin jo ensimmäisen kommentin siitä, että olen laihtunut, mutta se johtui varmaan pääosin siitä, että mulla oli pieni paita eikä takkia päällä.. Lisäksi saatoin vesisateessa seisoskellessani näyttää niin surkealta, että uitetun koiran imagoni yhdistettiin pienuuteen ;)

Onpa hassua kuinka nopeasti kuukausi on kulunut. Rehellisesti sanottuna ei kyllä tunnu siltä kuin olisin aloittanut vasta vähän aikaa sitten, sillä en oikein enää edes muista dieetin alkua. Tästä huolimatta ei ole ollenkaan sellainen olo, että olisi pitkä dieetti takana ja tästä syystä aika tuntuu kuluneen nopeasti. Tämä dieettaaminen on kai onnistunut muodostumaan jo niin luonnolliseksi osaksi elämää, että ei sitä oikein enää edes noteeraa suuremmin.. Liekö tuo sitten hyvä vaiko huono asia..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti