tiistai 13. heinäkuuta 2010

Mökiltä mökille

Yllätin itseni (ja kenties pari muutakin ihmistä :D) ottamalla kaksi päivää lomaa Niinan Suomen matkan kunniaksi ja vietin aikani lauantaista tiistaihin eri mökeillä saunoen ja syöden. Dieetti ei oikein pysynyt viimeisinä mökkipäivinä rippijuhlatarjoilun ja lihaisan grillailun äärellä linjassa, mutta kunhan saa itsensä taas nopeasti ruotuun niin tällaisten erityistilanteiden äärellä voi aina välillä vähän joustaa :)

Muilta osin edellinen viikko sujui ihan mallikkaasti. Lähes järjestäin päädyin kyllä syömään hitusen verran yli 1000 kcal päivässä, mutta vastapainoksi taisin kahden salikerran jälkeen kävellä työmatkan ainakin kuusi kertaa, jonka lisäksi matkasin vielä sunnuntaina rippijuhlista jalan takaisin mökille. Tällä kertaa kiitos kävelyjen runsaudesta kuuluu pääosin Täydelliselle Päärynälle, joka käveli kotimatkan kanssani useampaankin otteeseen <3 Myös lyhyehköjä uintireissuja on tullut pulikoitua useampaan otteeseen, mutta seuran puutteessa mitään merkittävän pituisia uinteja ei plakkariin kertynyt.

Torstaina viikon dieettaamisen jälkeen aamupaino oli 81.3, mutta kunhan tästä pitkästä viikonlopusta on selvitty niin eiköhän sitä ole ainakin nesteet onnistuttu taas keräämään takaisin. Lannistumista ei kuitenkaan ole näköpiirissä, sillä nälkää ei ole (satunnaisten pienten makeanhimojen lisäksi) ollut missään vaiheessa.

Mitään tarkempia suunnitelmia en ole vieläkään onnistunut dieettiä varten kehittämään vaan aika pitkälti fiilispohjalta mennään. Esimerkiksi jäätelöä tulee aina välillä kauhottua yksi lusikallinen pakastimesta makeanhimon tyydyttämiseen :D

Taidan tässä kuitenkin vielä jatkaa aivan liian kuuman lomapäiväni loppuun rennoissa merkeissä vaikkapa elokuvan parissa, joten seuraavaa väliraporttia sitten taas viikon loppupuolella. Iloisia ja aurinkoisia kesäpäiviä kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Suosittelen "opiskele Japanissa ja syö japanilaista ruokaa - jos opiskelutahdilta kerkiät + kiipeä joka päivä vuorenrinnettä pitkin kouluun" -dieettiä. Nimim. paino tippunut ihan huomaamatta :D

    VastaaPoista
  2. No jos Suomessa alkaa tuota japanilaisen ruoan syömistä harjoittamaan niin kilot taitaa kyllä kadota ensimmäiseksi lompakosta.. Ja Suomihan on jylhineen ja tuntureineen aina ollut hyötyvuorikiipeilyn luvattu maa, joten taidankin aloittaa työmatkojen kiipeilemisen heti huomenna!

    Mutta kiva, että on paino tippunut! Sulla sitä ylimääräistä on aina ollutkin niin paljon tiputettavana ;)

    VastaaPoista