keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Lautanen pitää syödä tyhjäksi :/

Olen monen monituista kertaa yrittänyt päästä eroon siitä ajatuksesta, että ruokaa ei saa heittää hukkaan, mutta näköjään se on edelleen jurtuneena johonkin syvälle mielen uumeniin ja iskee pahimmalla mahdollisella hetkellä.

Janne sai minut nimittäin eilen houkuteltua Palmeriin maistamaan pizzaa ja pastaa. Söin suunnitelmien mukaan kiltisti noin neljäsosan kummastakin annoksesta ja olo oli varsin kylläinen. Mutta sitten kun pasta ei ollutkaan Jannen mieleen (liian tulista) ja siitä meinasi jäädä yli puolet harakoiden syötäväksi (kun kumpikaan meistä ei halunnut viedä pastaa mukana), iski tämä vanha "no sääli sitä nyt on tuohonkaan jättää" -mentaliteetti. Ihan kaikkea en pasta-annoksesta syönyt, mutta mieli tuntui olevan tyytyväinen vasta sitten kun kaikki juustokuorrutus oli kadonnut ja annos oli "syödyn" näköinen :D

Tämä ei oikein enää uponnut kärsivällisen suopeuteni rajoihin, sillä kyse oli ihan vain typerästä tavasta, josta ei ole useista yrityksistä huolimatta onnistunut pääsemän eroon. Hyvittelin hitaasti oppivaa päätäni siis illasta alakerran kuntosalin kuntopyörän päällä hikoillen.. Ja näillä keleillä se hikoileminen oli kyllä ihan kirjaimellista ;)

Mutta ehkä sitä sitten taas ensi kerralla paremmin kun tuo pyörärääkki on vielä tuoreesti muistissa.. Niin ja viikonloppuna onnistuin kuitenkin jo heittämään Valion erinomaisen lakritsituutin roskiin heti kun päällä olevat nonparellit olivat loppuneet ( :D ), joten ihan täysin edistyksetöntä taipaleeni ei ole tälläkään saralla ollut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti