keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Butter Chickenin kosto

Palasin maanantaina Butter Chickenin palvojaksi. Söin sen perinteisesti naan-leivän ja siementen kera kahdessa osassa. Illalla join kupin teetä sokerilla ja maidolla kävelttäni toimistolta kotiin.

Yli viikon kestäneestä Butter Chicken -vääräuskoisuudesta minua luonnollisesti rangaistiin asiaankuuluvalla hirvittävällä kurkukipukirouksella, jonka varjolla jäin koko tiistaiksi kotiin koomaamaan ja hoitamaan vain välttämättömimmät nakit etänä. Ajattelin myös syödä vähän enemmän paranemiseni jouduttamiseksi (en tiedä voiko se mitenkään auttaa, mutta ainakin se oli hyvä tekosyy) tiistaina:

Sipuli-porkkana-siemen-nauta-sika-jauheliha-paistos oli päivän iskusana. Täysjyväpasta toimi hyvänä lisukkeena. Kunnostauduin ensimmäistä kertaa täällä asuessani tekemään vähän enemmän ruokaa ja purkittamaan sitä jääkaappiin, mutta piti siitä ohessa vähän syödäkin ;) Ruoan laittaminen ei ollut mitään herkkua kipeänä, joten kippasinkin käytännössä heti ensimmäisen aterian jälkeen sänkyyn ja jatkoin nukkumista iltahämärään asti. Illemmalla söin vielä annoksen laittamaani mömmöä, yhden Sonjan tekemän maki-sushi-rullan sekä join 3 dl maitoa proteiinijauheen kera. Myös pari lasillista teetä sokerin ja maidon kera sekä yksi Finrexin tuli kaadettua kurkusta alas, mutta eipä nuo tuntunut mitään auttavan :( Työkavereiden ehdottamaa kuumaa rommia ei kaapeista löytynyt tähän hätään, joten pitää ehkä yrittää vaan nukkua lisää..

Toivottavasti huomenna on parempi olo.

1 kommentti: