tiistai 26. toukokuuta 2009

Elämä alkaa taas voittaa

Tänään tein strategisen vedon ja jäin vielä nukkumaan muutamaksi tunniksi ensimäisen herätyksen jälkeen ja se näyttää kantaneen hedelmää: Olo on pitkästä aikaa sellainen, että tuntee olevansa terve!

On kovin outoa kuinka oloon ei näytä juurikaan vaikuttavan se, että yskittää ja niistättää koko ajan.. Ehkä kyse on vain siitä, että jatkuvat ikävät tunteet, kuten tukkoisuus ja kurkkukipu ovat kadonneet. Mutta enpä taida jaksaa sen kummemmin analysoida tilannetta vaan keskityn vain nauttimaan olostani :)

Olen jo viimeiset pari päivää yrittänyt syödä vähän normaalimpaan tyyliin, vaikka tauti onkin tuntunut vielä painavan niskassa. On jotenkin vähän hassua, että tämä "laihduttaminen" tuntuu normaalilta kun taas tuo taudin aikana harjoittamani runsaampi syöminen tuntui erikoiselta ja poikkeavalta.. Mutta onhan se kai aika ymmärrettävää, kun ottaa huomioon sen, että suurin piirtein näillä main alkaa tulemaan neljä kuukautta dieettiä ja samalla tämän blogin ylläpitämistä täyteen. Kai sitä neljässä kuukaudessa ehtisi tottua jo vaikka mihin ;)

Ilmeisesti jokin sisälläni kuitenkin vielä pyörii entisissä aatoksissaan, sillä viime yönä muistan nähneeni unen, jossa söin jostain syystä pari karkkia ja päädyin lopulta ahmimaan nameja kunnes karkkipussi oli lopussa. Muistan olleeni unessa hieman pettynyt itseeni, mutta sivuuttaneeni sitten asian suhteellisen pikaisesti sellaisella "oh well - shit happens"-asenteella.

Muistan aamulla miettineeni, että tämä ei kyllä ollut ensimmäinen kerta kun vähän ajan sisällä näen samankaltaisen unen, joten jostain syystä tämä taipumus aloittamisen jälkeiseen ahmimiseen vaikuttaa olevan pääni sisällä jopa suhteellisen iso uhkakuva. Eikä tämä varmaan ihan täysin typerääkään ole, sillä lopulta tämä kyseinen "tapa" on varmaan se isoin vaikuttava tekijä siihen, että silloin kun en erityisesti kiinnitä huomiota siihen mitä sisälleni sullon, alkavat kilot piakkoin kerääntymään vyötärölle.

Mutta koska olen vielä juhannukseen saakka päättänyt tehdä parhaani täydellisen päärynän päihittämiseksi, ei minun vielä kannattane pohtia asiaa sen kummemmin - lisää asiasta siis joskus lähempänä ajankohtaa :)

Ja tässä vielä parin edellisen päivän ruokailut:

Ma: Söin aamiaiseksi pari kananmunaa siemenillä sekä ruismarkan voilla ja juustolla. Kävelin toimistolle ja lounaalla kävin työkavereiden kanssa Tang Dynastyn lounasbuffetissa. Söin buffetissa kolme friteerattua mustekalarengasta, vähän kanaa ja vähän enemmän porsaan jauhelihaa erilaisissa kastikkeissa vihreiden papujen kera. Lopuksi join vielä teen sokerilla ja maidolla. Illalla kävelin toimistolta töölönlahden kautta kotiin sekä kotoa melkein kotiin. Söin vielä illan aikana yhden omenan sekä yhden ruismarkan voilla ja juustolla.

Su: Aamiaiseksi vedin tupla-annoksen proteiinijauhetta sekoitettuna 3 dl maitoon. Näin pitkästä aikaa Emmaa, joka käveli kanssani Töölönlahden kautta Kamppiin, sieltä Espalle ja sieltä toimistolle. Illalla pakotin itseni vielä syömään pari danone mustikkajugurttia siementen ja kaurarouheen kera (se maistui jostain syystä todella ällöltä tällä kertaa) sekä kävelin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti