tiistai 12. toukokuuta 2009

Mahdollinen muutos suunnitelmissa

Sunnuntain äitienpäivä alkoi danone activea juomajugurtilla, jonka olen havainnut hyväksi vaihtoehdoksi sellaisen orastavan nälän/heikkouden tunteen kitkemiseen. Sitten matka jatkuikin suhteellisen pikaisesti äitienpäivän lounasta tekemään ja syömään.

Perinteisiin kuuluen minä ja siskoni valmistimme äidille hänen valitsemansa ruoan (eikä äiti tietenkään voinut mitenkään olla tänäkään vuonna itse osallistumatta). Päivälliseen kuului salaattia raejuustolla ja tuoreella ananaksella, jotain sisäfilepihviä sekä uutena kokeiluna itse tehdyt hamppu-porkkana-pihvit. Jälkiruoaksi oli vielä tarjolla mustikoilla ja mansikoilla höystettyä rahkaa. Kokonaisuus oli varsin maittava. Erityisesti ananaksen, hampun ja sisäfileen yhdistelmä oli hyvä kokonaisuus.

Illalla eksyin sitten vielä lyhyelle kävelyreissulle, joka oli kokonaisuudessaankin tuskin kahta kilometriä kun sade yritti päästä yllättämään. Sadetta paettuani sain eteeni teekupillisen, jossa oli jonkin verran hunajaa.

Maanantaina oli taas pitkästä aikaa suhteellisen normaali päivä toimistolla. Aamu alkoi juomajugurtilla ja lounaaksi kävin työkavereiden kanssa Tamarinin lounasbuffetissa syömässä runsaasti lihaa ja kasviksia sekä hitusen verran riisiä. Illalla söin vielä yhden Valio Pro Feel jugurtin siementen ja Hirvelän KauraKuitusen kanssa (se on jokin kauravalmiste, jossa on 69% kuitua). Illalla (ok.. kello oli yli neljän yöllä ja päivä alkoi jo sarastamaan, mutta minulle se oli päivän pääte, eli ilta :D) kävelin vielä melkein kotiin asti (noin 2,4 km) hyvässä seurassa :)

Mutta sitten otsikon aiheeseen, eli muutokseen suunnitelmissa. Tarkoitukseni oli alunperin pitää suhteellisen tiukat pari viikkoa, että pääsisin siihen 70 kiloon ja voisin aloittaa salitreenin, mutta koska neiti Täydellinen Päärynävartalo haastoi minut Juhannukseen saakka kestävään laihdutuskilpailuun niin voi olla, että joudun nöyryyttävän tappion välttämiseksi pitämään itseni tiukassa linjassa vielä kuusi viikkoa! Haaste ei ole vielä ihan kiveen hakattu, sillä tiukat neuvottelut vedonlyönnin panoksista ovat edelleen käynnissä, mutta oletan sovun löytyvän lähipäivien aikana.

Uutena tavoitteena saattaa siis piakkoin olla yksinkertaisesti painaa Juhannuksen kontrollipunnituksessa vähemmän kuin neiti Täydellinen Päärynävartalo, jolla on tässä vaiheessa vielä pieni (noin yhden kilon) etumatka. Onnea saa toivottaa, sillä jo itsessään nöyryyttävän häviön lisäksi panokset vaikuttavat muodostuvan siinä määrin korkeiksi, että ei niistä julkisessa blogissa voi edes kirjoittaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti