sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Antin elämä alkaa

Juhlistan eilistä tavoitteeni täyttymistä vaihtamalla blogini nimen "Antin haasteblogi":sta yksinkertaisesti "Antin elämä":ksi.

Tulevaisuudessa tämä blogi tulee olemaan osa julkista nettipersoonaani, joka ainakin toistaiseksi näyttää pitävän tämän blogin lisäksi sisällään (ainaki toistaiseksi aika harvoin päivittyvän) duuniin liittyvän blogini (englanniksi) sekä mixed sisältöisen mikroblogini Twitterissä (englanniksi). Tämän blogin tarkoitus on tulevaisuudessa kirjoitella suomeksi kaiken maailman haasteista, erilaisista henkilökohtaisen elämän projekteista sekä muusta turhasta yksityiselämään liittyvästä.

Koska kaikki tuntuvat lukevan Facebookkia, tulevat nämä blogit toivottavasti tulevaisuudessa ilmestymään ainakin otsikoiltaan myös siellä (jos saan tuon aggregoinnin toimimaan). Jos ei käytä Facebookkia niin kaiken datan pitäisi kulkea myös FriendFeed -syötteeni kautta, jonka voi tilata RSS-lukijaansa.

Kirjoittelen varmaan vielä ainakin tuonne Juhannukseen asti syömiseni ja liikkumiseni, mutta sen jäkeen täällä tulee todennäköisesti olemaan huomattavasti vähemmän päivityksiä, ellen keksi jotain uusia raportoimista vaativia haasteita tai projekteja.

Tässä vielä eilisen lista:

La: Kävelin töihin. HK Hampurilainen Heinz Chili Saucella ja pellavansiemenillä. Pari lasia kuohuviiniä ja yksi huikka saarenmaata. Kaksi viidesosaa PizzaServicen ananas, kebab, naudanliha & jauheliha -pizzasta.

3 kommenttia:

  1. Loistavaa!

    Mitä sille oranssissa pyörineelle dieettipalvelulle muuten tapahtui? Mikä sen softan nimi oli? Haluaisin asentaa sen broidille tietääkseni kuinka valtavasti se syö nykyään ilman vaikutuksia ulkoiseen olemukseen.

    ps. Safari refreshaa tätä sivua vähän väliä, raivostuttavaa.

    VastaaPoista
  2. Jaahas. Flickrin openid toimii melkein. Edellisen lähetti siis Mika, Marttilan Mika.

    VastaaPoista
  3. Tää on ihan normaali blogger-blogi, joten en paljon mahda mitään jos Safari kenkkuilee :/

    Oranssilla aikanaan pyörinyt viritys oli ihan mun oma säätö. Veikkaan, että et saa motivoitua broidiasi oikeasti tarkkailemaan ruokiaan, koska se on suhteellisen aikaa vaativaa hommaa, mutta jos lahjot sitä tarpeeksi niin kalorilaskuri.fi -palvelussa on suhteellisen hyvä interface ruokien hakemiseen ja lisäilyyn.

    VastaaPoista