keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Oudon olon punnitseminen

Fiilis alkaa jo olemaan fyysisesti varsin normaali, vaikka jostain tuota limaa edelleen näyttää aika paljon pukkaavankin.. Olen silti yrittänyt jollain tasolla ottaa vähän rennommin ja olen tehnyt vain noin 8 tunnin työpäiviä. Tästä seurannut ylimääräinen vapaa-aika on kyllä tuntunut todella omituiselta ja olo on kokonaisuutena ollut enemmänkin tyhjä kuin rentoutunut tai energinen.. Mutta ehkä tämä on vielä jotain taudin ja sairastelun jälkimaininkeja.

Tänään aamulla tein väliaikapunnituksen, joka antoi arvoksi 70,5 kiloa. Pieni sairastelu on siis ymmärrettävästi hidastanut painon tippumista, mutta kokonaisuutena olen tilanteeseen tyytyväinen. Neljässä kuukaudessa painoni on suhteellisen terveellisillä elämäntavoilla ja ruokailulla tippunut noin 15 kiloa, josta todellista painon putoamista on varmaankin ollut noin 11-12 kg.

..mutta Juhannukseen on vielä yli kolme viikkoa ja BMI on vielä melkein 22, joten ei tässä mitään aihetta löysäilyyn kyllä ole :)

Tässä vielä parin edellisen päivän listaus:

Ke: Aamulla joku kokoustarjoiluleipä ja teetä ilman sokeria. 125g tuorejuustoa ja 100g erilaisia leikkeleitä. Kotona danone activea juomajugurtti ja kaksi annosta proteiinijauhetta sekoitettuna yhteensä 4,5 desiin rasvatonta maitoa. Aamulla kävelin toimistolta etelä-espalle ja takaisin. Illalla otin metron kotiin kun sää ei ollut erityisen hyvä ja poljin poikien kanssa puoli tuntia kuntopyörää salilla.

Ti: Kaksi wokkipannussa paistettua ( ;) ) kananmunaa ja kaksi paahtoleipää. Kolme danone juomajugurttia. Pari mansikkaa. Kävelin melkein kotoa toimistolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti