sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Alkaa maku mennä

Sekä laihduttamisesta, että siitä bloggaamisesta alkaa kyllä vähitellen katoamaan kaikki se vähäinenkin hohto mitä siinä on aikojen saatossa ollut.. Taisin punnita itseni torstaina aamulla ja olin taas laihtunut melkein kilon kaikesta leväperäisyydestä huolimatta. Pari hyvin tiukkaa edeltävää päivää tosin taisi vähän avittaa nestetasapainoa järkyttämällä. Voisin ottaa vaikka huomenna aamulla uuden kontrollipunnituksen ja raportoida asiasta, josko vaikka saisi vähän masentavimpia uutisia motivaattoriksi ;)

Veikkaan kuitenkin, että fiilikset tästä taas pian nousevat, sillä tänään on aika oletettavissa ollut hauskan eilisen rebound- ja latailupäivä. Fiiliksiä piristämään(?) voisin tähän vielä laittaa etkoja varten hankkimani kiusauksen, josta eilen ja tänään kykenin urhoollisesti kieltäytymään:

Ja tässä vielä edeltävien päivien ihmeellisyydet:

su (tänään): hitusen rullakebabia, sushia,  ei liikuntaa

la: hieman savustettua lohta, sushia ja lohisashimia, 3/4 pizza, vähän kebabia, paljon tanssimista laserpointeissa

pe: tandoorin butter chicken siemenillä, vähän mango lassia ja raithaa, 1,5 naan leipää, 1,5 ikean hodaria, ei muuta liikunta kuin kaupoissa juoksentelu

to: kävelin aamulla töihin, söin tomaattikeiton siemenillä sekä illalla vegemestasta hamppupurilaisen vuohenjuustolla.

ke: Aamulla n. 3 munan omeletti ripauksella kinkkua ja juustoa, muutama paahdettu soijapapu, 50g beef jerkyä, 250g porkkanoita. Kävelin yöllä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti