torstai 9. huhtikuuta 2009

Keskimäärin ikuisuusprojekti

Kulunut päivä tuntui taas paljon helpommalta kuin edeltävä. Ei tehnyt mieli Tuplaa, ei himoittanut syödä leipää, eikä ollut missään vaiheessa erityisen väsähtänyt olokaan (paitsi ehkä nyt yöllä, joka ehkä johtuu jostain ihan muusta kuin ruokavaliosta..).

Aloitin aamun kolmella kananmunalla siementen kera. Käppäilin aamulla toimistolle, joka oli varsin mukavaa kun Janne käveli seurassani Kaisaniemeen asti :) Poimimme Kaisaniemestä mukaan uudet rumpukapulat GH4 ja Rock Band-pelejä varten ( edelliset menivät rikki kovassa käytössä ;) ) ja minä jatkoi töihin. Olo oli muutenkin aika virkistynyt kun en ottanut sen kummemmin stressiä toimistolla aikaisin olemisesta ja otin ennen lähtöäni aamusaunan pesukoneen pyöriessä :)

Tätä energiaa puhkuvana päätinkin sitten aloittaa ikuisuuksia odottaneen duuniprojektin, joka työllistää minua varmaan seuraavat päivät suhteellisen tiiviisti. Teemme siis uuden kollegani Villen kanssa kerralla sekä meidän ohjelmiston tekstieditorin että javascript-kirjaston major versiopäivitykset. Jos minulla olisi hiuksia niin ne olisivat siis tulevian päivinä vaarassa tulla revityiksi päästä - muuta tuosta ei suurimman osan tämänkään blogin lukijoista tarvitse ymmärtää ;)

Päivän kuluessa söin vielä yhden pinaattikeiton muutamalla siemenellä (joka maistui yllättäen aika ällöltä ja sai oloni melkein pahoinvoivaksi - tiedä häntä miksi - olo oli suht ohimenevä.. yleensä pidän pinaattikeitosta) ja noin 100g beef jerkyjä.

Suhteellisen tavoitteideni mukainen päivä siis kaikenkaikkiaan. Nyt kun vielä tajuaisi lopettaa työnteon tähän ja vetäytyä tuonne toimiston futonille sen sijaan, että jatkaisia töitä.. Saa nähdä miten käy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti