torstai 2. huhtikuuta 2009

Koko viikko kerralla

Kulunut viikko on ollut aika kaaottinen töiden suhteen, eikä täten ole oikein löytynyt aikaa sepitellä sen kummempia tarinoita tänne blogiin. Olen nukkunut kovin vähän ja tehnyt varsin runsaasti töitä. Deadline on kuitenkin nyt ohitse ja työt on toimitettu niin kuin pitäisikin. Viime yönä sain jo nukuttua 12 tuntia ja maailma näyttää taas huomattavasti valoisammalta.

Kaikesta tästä kaaoksesta huolimatta kuri on pysynyt suhteelisen hyvin ruokailun suhteen, mutta liikunta on ikävä kyllä jäänyt pariin hassuun kävelyreisuun. Tein tänään jälleen torstaiaamun kontrollipunnituksen ja vaaka näytti (useiden eri planeettojen asentojen keskiarvona) n. 75,8 kg. Suhteellisen vähäisestä liikunnasta huolimatta paino on siis tippunut toivotulla nopeudella, eli noin 1kg/viikko.

Pidemmittä puheitta tässä viikkoni:

perjantai 27.3.: Vegemesta hamppupurilainen puolikkaalla(!) vuohenjuustolla. Tomaattikeitto neljällä eri siemenellä. n. 30cl valkoviiniä illan juhlissa. Kävelin kotiin ja söin matkan aikana noin 2 kananmunan edestä paistettua kananmunaa sipulilla.

lauantai 28.3.: Naan leipä (iso) ja butter chicken salaatilla. 500g naposteluporkkanoita. Ei liikuntaa, runsaasti resident evil 5:sta ;)

sunnuntai 29.3.: 100g lihaa, 200g raejuustoa, siemeniä, tomaattikeitto, sienikeitto. Ei liikuntaa.

maanantai 30.3.: Naan leipä, chicken masala kasviksilla, kaksi kermateetä sokerilla. 4 pientä vitalinea mustikkajugurttia. pinaaattikeitto siemenillä. Kävelin aamulla toimistolle.

tiistai 31.3.: Naan leipä (iso melkein kokonaan), vähän riisiä, butter chicken, profeel jugurtti, hörppy ginger beeriä. Ei liikuntaa.

keskiviikko 1.4.: Naan leipä (pieni), riisiä ja butter chicken Tandoor -ravintolasta runsailla siemenillä. Kahdessa osassa. Kävelin päivällä toimistolta Ruoholahteen ja illalla toimistolta kotiin.

torstai 2.4.: Naan leipä (pieni), riisiä ja butter chicken Tandoor -ravintolasta runsailla siemenillä. Kahdessa osassa (näistä toinen vielä tätä kirjoittaessa syömättä). Lisäksi otin pienen hörpyn ginger beeriä aamulla. En ajatellut enää syödä muuta kuin tuon butter chickenin toisen puolen, eikä välttämättä tule mitään liikuttuakaan, joten palaillaan siis asiaan taas myöhemmällä ajankohdalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti