sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Mukavan rauhallista baarielämää

Tänä viikonloppuna ei tarvinnut ihan edellisten viikonloppujen tapaan latautua vaan pääsi jo heti sunnuntaina aloittamaan kevyesti viikon duunit :) Kävin kyllä sekä perjantaina, että lauantaina baareissa, mutta meininki oli sen verran rauhallista kumpanakin iltana, että sei ei kummemmin verottanut. Lauantainailta oli kyllä pitkä ja vähän väliä tuli pyörittyä tanssilattialla, mutta kun kyse oli ihan normaalista baarista (Butterfly) niin musiikki ei kyllä innoittanut mitenkään erityisen rankkaan elämöintiin saatika jatkuvaan tauottomaan ilakointiin. Perjantaina taas jäi tanssiminen kokonaan väliin yhden mörököllin takia, jota ei saanut sitten millään tanssilattialle nolaamaan itseään holtittomasti heilumalla ;)

Dieetti on pysynyt suhteellisen kohdillaan.. Erityisesti olen ilahtunut siitä, että koko viikkoon ei ole päivittäinen liikkuminen jäänyt väliin :) Mutta tässä detailit:

Perjantaina kävelin aamulla töihin ja söin ison danone activea jugurtin siemenillä. Päivälliseksi söin tandoorin butter chickenin lounasversion siemenillä, joka ei kyllä oikein ollut mitään siihen a la carte -versioon verrattuna (siis maultaan.. energiaa siinä nyt oli varmaan myöskin hitusen vähemmän). Illalla join baarissa pienen karpalomehun ja jonkun random passion-drinksun, jonka mörökölli minulle kärräsi. Snägärillä nappasin siten vielä kaksi kananmunaa sipulilla.

Lauantaina aloitin päivän kolmemma kananmunalla ja siemenillä. Illan mittaan söin tarjolla olleita sulhaspiirakoita ehkä 5 kpl ja illalla söin vielä muilta jääneet yrttipatongin jämät (ehkä 6 palaa). Illalla tuli sitten tosiaan tanssittua jonkin verran ja lopulta kävelin vielä rautatientorilta kotiin (noin 2,5 km).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti