maanantai 6. huhtikuuta 2009

Surkeata suoriutumista

Tässäpä tämä viimeiseltä neljältä päivältä:

Pe: Puolikas tandoor butter chiken simeenillä ja puolikas naanleipä, cocktailjuustoa ja makkaraa

La: Puolikas tandoor butter chicken siemenillä + 1,5 naan leipää. 2 cidraie-siideriä ja vähän varrasleipää.

Su: Tomaattikeitto siemenillä. Kokonainen Häränfilee fajitas. 2 lasia appelsiinimehua ja vähän varrasleipää. 2km kävely Emman kanssa Sörnäisissä :)

Ma: 2 kippari-soija-hampurilaista vegemestasta, kaakao vaahterasiirapilla ja kävely kotiin. 2 lasia appelsiinimehua ja vähän varrasleipää.

Tähän mennessä kyllä surkein suoritus pitkään aikaan - varsinkin kaksi viimeisintä päivää.. Skarppaus alkaa huomenna kävelyllä toimistolle, koska amatöörein virhe ikinä olisi olla yrittämättä parhaansa heti tumpeloimisen jälkeen :)

Tänään oli muuten ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ihan oikeasti tosi tosi nälkä saunan jälkeen kun oli ennen saunaa syönyt vähän varrasleipää ja appelsiinimehua. Kun siemenetkin jäi tänään jostain syystä syömättä niin ei oikeastaan edes ihmetytä. Parempi onni siis huomenna vähän kurinalaisemmalla strategialla. Tämäniltaisen himon sai kyllä sammutettua ihan vaan kärsimällä ja vettä juomalla.

Erityisesti tuo tämänpäiväinen kaakao vaahterasiirapilla osoittaa kyllä mitä mielettömintä leväperäisyyttä. Se tapahtui ihan huomaamatta kun piti pitää ex-tempore palaveri kahvilassa ja ilmeisesti eilinen "no mä vähän höllään tän fajitas-illallisen kanssa kun kerta juhlitaan synttäreitä ja kaikkee" oli vähän jäänyt päälle.

Huominen tulee olemaan todennäköisesti aika tuskallista, mutta eiköhän se keitoilla ja siemenillä sutviinnu. Pitää vaan kieltäytyä toimiston yhteisruokailuista, joka on aina suhteellisen kova pala myös sosiaalisesti :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti