keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Pizzahtava pääsiäisloma

Yllätin itseni pitämällä pääosan pääsiäisestä täysin lomaa - tein vain muutamia tunteja siellä täällä töitä :) Sen mukaisesti dieettikin tuntui olevan vähän lomalla, joten saa nähdä miten käy ensi torstain punnituksessa huomenna aamulla.. Pahoin pelkään, että luvut ei hirveästi naurata, mutta oli tuo viikonlopun rentoutus kyllä sen arvoistakin :) Nyt kun vielä ottaa uudella energialla itseään taas niskasta kiinni, eikä anna pienten takaiskujen masentaa niin ei ole syytä huoleen :) Eilinen näytti jo ihan hyvältä, mutta tässä kaikki neljä päivää:

La: Butter chicken vähällä riisillä ja iso naanleipä. Tanssahtelin useamman tunnin Entropyn UG psykebileissä ja sen jälkeen käytiin Jannen kanssa poimimassa pizzat mieheen :) Itse söin calzonen, jossa oli kai kebabia, sipulia ja tomaattia.

Su: Päivä meni pääosin toipuessa edellisestä. Söin pari omppua sekä hain, ananas-sipuli-tuplakebab pizzan illalliseksi. En liikkunut :(

Ma: Oli tarkoitus syödä jotain "fiksumpaa", kuten esim. hampurilainen Vegemestasta, mutta koska mitään tekemättömyys oli niin aikaavievää, tuli minulle kiire, enkä ehtinyt odotella Vegemestan jonoa.. "Jouduin" siis ottamaan Apollosta ananas-sipuli-tuplakebab pizzaan matkaan ;). Kävin vanhempien luona ja sain pienen palasen hunajameloonia *mm*. Illalla kävin sitten vielä Jannen kanssa salilla polkemassa kuntopyörällä 30 min/15 km, jonka päätteeksi huitaisin yhden proteiinijuoman soijamaitoon sekoiteltuna.

Ti: Söin yhden kanakeiton siemenillä sekä pari kourallista paahdettuja soijapapuja, eli otin hitusen verran jo takaisin pizzojani, mutta liikunta ikävä kyllä jäi sikseen.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti