tiistai 14. syyskuuta 2010

Ällömakeaa yhteiseloa

Ari on Suomessa veirailunsa aikana hengaillut aika paljon meillä ja tässä on saanut hyvin tuntumaa siihen miltä tämä kämppä tuntuisi neljän hengen perheelle. Se, että talossa on tuon tuosta vieraita on kyllä meillä ihan normaalia, mutta vieraat vaihtelevat ja tuppaavat yleensä poistumaan yöksi kotiin, joten illan ja aamun toimia ei tule täten jaettua muuten kuin kolmen hengen kesken. Toistaiseksi ainakin omalta kohdaltani voin sanoa, että kämppä ei ole tuntunut laisinkaan pieneltä neljälle eläjälle ja selkeitä hyötyjäkin järjestelystä on jo havaittavissa!

Olemme nimittäin kaikki aika laiskoja tekemään mitään vaativampaa keittiössä, mutta nyt kun meitä on neljä niin on suurempi todennäköisyys sille, että joku saa inspiraation ja riittävä määrä apukäsiä jaksaa kyetä kynnelle. Tänään kolmen kokin tiimimme siis sai kuin saikin aikaan kuorittua ja pilkottua ison kasan omenoita sekä paistettua todella ällömakean kauraomenapaistoksen <3

Tämä sopi dieettiinkin erinomaisesti, sillä alekirjoittaneen verensokeri oli jo ehtinyt laskea niin alas, että ylös nouseminen aiheutti silmien sumenemista ja huimausta.. Alhaisesta verenpaineesta tämä ei oikein voinut johtua sillä se oli ennen omenapaistoksen syömistä mitattuna 139/81 ja pulssikin ylhäällä 81:ssä. Vai voiko tuolle huimaukselle (joka siis katosi nopeasti omenapaistosta syömällä) olla jotain muita selityksiä kuin alhainen verensokeri?

Aikaisemmin lupaamani tarkempi statuspäivitys on ehkä tällä kertaa vähän turha, sillä verenpaine on varmasti koholla omituisten unirytmien, erikoisen ruokailun sekä iltamittauksen takia ja vaaka näytti aamulla 75.4kg. Kaksi viikkoa sitten tehdystä punnituksesta on siis yhtäkkiä kadonnut kolme kiloa elopainoa, mutta mistään luotettavasta mittauksesta ei oikein voi puhua. Paino on nimittäin todennäköisesti vain kadonnut nesteen muodossa siksi, että en vain oikein ole muistanut syödä tai juoda lauantain jälkeen kunnolla. Parempia tilastoja luvassa sitten kun tilanne taas vähän normalisoituu, jonka pitäisi näillä näkymin tapahtua jo suhteellisen pian.

Ja sitten loppuun vielä pieni poiminta keskustelusta, joka käytiin kaikkien kieriessä omenapaistoksen jälkeisessä ähkyssä:

"Kenen idea tää oli? Nyt on kaikilla tooosi hyvä olo :/"

"Mmmmmmmm... Mitäs huomenna tehdään?"

"Vois tehdä sellaista suklaamoussea!"

.. **kollektiivinen ällötysreaktio** :D

Onneksi se oli varmasti vitsi.. Olihan? :D

1 kommentti: