tiistai 28. syyskuuta 2010

Heureka! Vihdoinkin ymmärrän tuulipukukansaa!

Juokseminen tuntuu edelleen hitusen verran surrealistiselta. On jotenkin vaikea uskoa toimistolle raahauduttuaan, että on hetki sitten ollut juoksemassa kaivinkoneiden ja kivikasojen vieressä.

Fiilikset olivat jälkikäteen huomattavasti eilistä paremmat, sillä tajusin varustautua kiertelemään sinikeltaisten miesten ihmetyksenä kuumavesipullon, villapaidan sekä isäni Mercedes Benz Johtotähti -pipon kanssa. Palatessani mäeltä rauhallisesti töihin valuvan toppatakkeihin sonnustautuneen kansan joukossa tunsin kuitenkin kuinka tuuli puhalsi villapaitani läpi pistäen kylmyydellään. Silloin tajusin sen:

"Hei.. Tää on varmaan se syy miksi ihmiset pitää tuulipukuja.. Ne pitää tuulta!" mietin hiljaa pienessä päässäni ja ehdin kenties jopa hetken olla ylpeä oivalluksestani. Onneksi tämä kuitenkin vain todistaa sen, että kyllä niillä laatikon tylsimmilläkin veitsillä joskus leikkaa ;)

Olisiko sillä hetken aikaisemmin sinikeltaisten miesten joukossa juoksemisella voinut olla jotain tekemistä neronleimaukseni kanssa? Vaikuttaako maailmassa kenties aikaisemmin tuntematon fysiologinen ilmiö - tuulipukuajatusosmoosi? Vai saanko vain syyttää oivalluksestani eilen Facebookissa tuulipuvuista vinoilemaan päässyttä neiti Normiota, joka muuten ei uhkailuistaan huolimatta ilmestynyt tänään kentän laidalle! :D Piipitti vielä illalla jotain siitä, että meinaa jumpata aamulla tai jotain.. No.. Jumppasitko? ;)

Päivän kierrosmäärä noin 11,2. Kävelin lisäksi eilen illalla töistä kotiin ja tänä aamuna kotoa töihin. Salille pitäisi varmaan mennä illaksi jos nyt tuolta julkistustilaisuudelta kynnelle kykenee.. Saa nähdä miten miehen - tai oikeamminkin miehen tekemän tietokonejärjestelmän - käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti