maanantai 13. syyskuuta 2010

Maanantaiaamun arkiauringon lämpöä sydämeen

Aurinko nousee saaden sisäpihan katot loistamaan. Väsymys on vienyt tunteet mennessään ja tilalle on lipunut hiljaisen seesteinen tyhjiö. Taustalle on eksynyt soimaan vuosien takaa Gabrielle. Takana noin 16 tuntia toimistolla, joista kaksi ehdin töiltäni viettämään toimiston futonilla uinuen. Kohta muut tulevat toimistolle ja työviikko alkaa.. Tervetuloa Antin arkeen :)

Ei tämä luonnollissti ihan aina tällaista ole, mutta koska erinäisten hyvien tekosyiden varjolla tuli taas vedettyä vuorokausirytmi päälaelleen niin tällaiset työpäivät sopii hyvin myös pienimuotoiseksi rangaistukseksi omasta tyhmyydestä ;) Rangaistus tosin ei tunnu toimivan ihan mielettömän hyvin, sillä olo on lähinnä tasapainoisen onnellinen kun kriittisimmät duunit on hoidettu pois alta ja viikonlopun rientojen jäljiltä on ehtinyt laskeutua enemmän tai vähemmän takaisin maan pinnalle.

Statuspäivityksenä viimeiset pari viikkoa on taas mennyt liikunnan suhteen normaaleissa merkeissä kävellen, saleillen ja tanssahdellen, mutta ruokavalio ei ole pysynyt erityisen tiukasti kurissa. Normaalista poiketen lisäenergiaa on viikonloppuisin tullut normaalista poiketen myös muutamaan otteeseen maltillisen alkoholin nautiskelun muodossa. Syytän Aria ja sen 30-vuotioitumista, vaikka oikeasti syyt on luonnollisesti olleet ihan jossain muualla ;) Salin vaaka tosin näytti loppuviikosta noin kiloa vähemmän kuin missä se koko viimeisen kuukauden on pyörinyt, joten kai ne tavaksi tulleet annosten puolittelemiset sitten ovat jotain auttaneet kun on saanut taas itsensä normaalisti liikkumaan.

Mutta jos vaikka jotain fiksumpaa päivitystä taas kun on pääsyt kotiin ja saanut kunnon yöunet nukuttua. Nyt hiljennyn vielä hetkeksi lepäämään vastapäisen talon takaa juuri pilkahtaneen auringon lämpöön ja nautiskelemaan elämän ihanuudesta ennen kuin päivä laitetaan kunnolla käyntiin :) khurrrrrrr <3

1 kommentti: