maanantai 4. lokakuuta 2010

Lepää rauhassa kermainen kanasein

Kovin se juoksu tuntui taas alkuun sujuvan kevyesti, mutta viime viikosta viisastuneena yritin kuitenkin taas hillitä itseni siihen minuutin kierrosaikaan. Siinä yhdeksännen kierroksen kohdalla tämä hillitseminen alkoikin jo tuntumaan suhteellisen fiksulta valinnalta kun jossain kohtaa sisukaluja alkoi taas pistämään niin vietävästi. Pystyin kuitenkin siitä huolimatta ylläpitämään sitä minuutin kierrosaikaa loppuun saakka ja 12 kierrosta oli täynnä ajassa 11:55. Juoksin sen viimeiset viisi sekuntia kohti portaita, sillä kolmastoista kierros ei jostain syystä enää houkutellut ja viralliseksi tulokseksi arvioisin täten noin 12,1 kierrosta.

Hirveästi ei tulos siis perjantaisesta parantunut, mutta eipä sillä niin väliä. Voisin esimerkiksi vaikka syyttää sitä, että sinikeltainen heimo on askel askeleelta yrittänyt tehdä juoksemisestani vaikeampaa kaivelemalla jos jonkinlaisia ojia juoksureitilleni. Tällä kertaa he olivat selkeästi ihan tarkoituksella kasanneet ylimääräisen kiviesteen sille pienelle polulle, joka kivetetyn ojan ja suunnattoman kivikasan vierelle oli vielä perjantaina jäänyt :D Saa nähdä mikä on huomisen tekosyy ;)

Paino oli tänään aamusta jotain 75,2kg, eli viikonlopun draculapilleri-suklaa-pizza-jäätelö-dieetti on siis selkeästi toiminut! :D Tuossa sekamelskassa on kuitenkin se positiivinen puoli, että ainakin tietää mitä tunkee sisäänsä ja vaikka sitä ei ihan tuhannessa kilokalorissa per päivä pysyttykään niin kuitenkin aika lähellä joka päivä. Töihin päästyä sitä eksyi taas heti Satkariin, jossa perinteinen lounasannos oli korvattu seisovalla pöydällä, joten tokihan sitä tuli sitten ahdettua sisäänsä vähintäänkin se kokonainen annos, ellei jopa enemmänkin. Eikä rehellisesti sanottuna pienintäkään aavistusta paljonko siitä sai energiaa.

Seisovasta pöydästä ei luonnollisesti myöskään enää oteta puolikasta annosta mukaan, joten se siitä vakilounaspaikasta. Taitaa olla taas hetken aikaa helppoa raejuustokuuria edessä. Todella hyväähän se Satkarin ruoka oli ja voin toki suositella sitä erinomaisena nepalilaisena buffettina 8,70 euron hintaan jos ruokailutottumukset kestää buffet-ruokailun ikeen. Allekirjoittanut kuitenkin joutuu vastedes passaamaan :(

Otetaan siis loppuun vielä pieni hiljainen hetki Satkarin lounaskermakanojen ja mukavan tarjoilijaneidin muistolle. ... R.I.P.

1 kommentti:

  1. No hyvä että raahasin sut sinne viime viikolla vielä viimeisen kerran syömään kermakanaa :P

    VastaaPoista