perjantai 15. lokakuuta 2010

Minkä näköinen kapseli sinä haluaisit olla?

Miksi kaikki lääkkeet eivät ole näin iloisen näköisiä? Jos minä olisin kapseli niin haluaisin näyttää tismalleen tältä!


Pakkauksen mukaan näillä lääkkeillä ei pitänyt olla mitään mielenterveydellisiä vaikutuksia, mutta minulle tuli ainakin joka aamu hyvä mieli jo pelkästään niiden näkemisestä :D Asiaan tosin saattoi vaikuttaa myös se, että nämä olivat juurikin niitä lääkärin määräyksen varjolla erinomaisen tekosyyn Pepsi Maxin nautiskelulle antavia kapseleita ;)

Hirveästi ei ole tosiaan ehtinyt päivitellä päivien tuntoja, mutta näin viikonlopun alla tuntuu siltä, että voi taas hetkeksi hengähtää. Olen kiltisti edelleen juoksennellut joka aamu ja torstaina sain nostettua kierroksetkin sinne johonkin 13,7 paikkeille todettuani keskiviikkona, että kurinalaisesti tasaisen vauhdin pitämällä meni jo 13,4 kierrosta ilman kärsimyksiä.

Tänään sitten todistin jälleen, että elämä ei ole pelkkää nousujohdetta, enkä ennättänyt 12 minuutissa pyyhältämään edes 13 kierrosta ihan täyteen. Huonona tekosyynä käytän tällä kertaa kovaa ja kylmää tuulta, huonosti nukuttua yötä ja jo lähes normaaliksi muodostuneita liikkuvia työmaa-ajoneuvoesteitä. Todellinen syy oli se, että ei vaan napannut - ei sitten tippaakaan. Huomasin jo kahden ensimmäisen kierroksen aikana tipahtaneeni muutamia sekunteja 13 kierrokseen tarvittavasta ajasta, mutta se ei vain yksinkertaisesti tuntunut tänä aamuna erityisen relevantilta. Edellisen päivän uusien pohjalukemien jälkeen olin jo henkisesti valmistautunut siihen, että en tänään saa sitä kuitenkaan parannettua, joten millään ei sitten näyttänyt enää olevan sen jälkeen merkitystä. Paremmalla onnella siis ensi viikkoon!

En tiedä ehdinkö pahemmin viikonlopun aikana blogia enää päivittelemään kun näytän jo näin varhaisessa vaiheessa perjantaita siirtyneen vapaalle sillä verukkeella, että "kyllä ne viimeiset työt ehtii sitten viikonlopunkin aikana jossain kohtaa tekemään", joten tunnustetaan nyt jo hyvissä ajoin etukäteen, että tältä viikolta jää varmaan kävelyt normaalista vähän vajaiksi ja toinen salikertakin tulee taas kerran hoidettua vasta viikonlopun aikana. Jätin nimittäin piponi fiksuna poikana torstaina metroon ja tuolla on kyllä jo niin kylmä, että ennen pipokauppareissua ei kävelystä kannata edes unelmoida.. Ja kun tietää kuinka äärimmäisen innokas vaatteiden shoppailija minä nykyään olen niin pipon hankinnassa voi mennä tovi jos toinenkin ;(

Mutta näistä fiiliksistä päätellen hieman latautumista mahdollistava viikonloppu tuli siis varsin erinomaiseen kohtaan :) Iloitkaamme siitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti