lauantai 2. lokakuuta 2010

Viikon lopussa seisoo hyvä alku seuraavalle viikolle

Eilen oli sen verran kiirettä töissä, että ei aamupäivitys mahtunut ohjelmaan, mutta ei kyllä voi sanoa, että tänäänkään hirvittävästi inspiroisi loruilla. Pääsin eilen aamulla juostessa tasan 12 kokonaisen kierroksen etappiin skarppaamalla viimeisen kierroksen jäljellä olevassa 55 sekunnissa. Se antaa hyvän lähtöpisteen seuraavalle viikolle kun tietää, että käytännössä mikään kierroksista ei saa viedä yli minuuttia tai tuloksen parantaminen on mahdotonta.

Ensimmäinen viikko on kuitenkin nyt kunnialla takana ja edessä on pari päivää palautumiselle. Ei kyllä ole sellainen olo, että ihan hirveästi palautumista kaipaisi kun pahimmat lihaskivut on parin ekan päivän jälkeen alkaneet aika hyvin katoamaan jo siinä vuorokaudessakin, mutta ei tuo juokseminen kyllä oikeasti niin kivaa ole, että sitä ehdoin tahdoin pitäisi viikonloppunakin lähteä runnomaan ;) Pidetään nyt siis ansaittu kahden päivän loma ja katsotaan millainen on fiilis sitten taas alkuviikosta.

Tilanneraporttina tämän päivän aamumittauksilla verenpaine 121/82 (59) ja paino 76.2kg eilisestä perjantaipizzasta huolimatta. Viikon saldoksi kertyi 5 työmatkakävelyä ja vain yksi salikerta, mutta ajattelin sen toisen saleilun hoitaa kyllä vielä tässä viikonlopun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti