torstai 19. maaliskuuta 2009

Jauhelihaa ja henkilökohtaisia ihmetekoja

Yön valvominen ei toissapäivänä tuntunutkaan hirvittävän hyvältä idealta, joten menin joskus kolmen jälkeen toimiston futonille nukkumaan, kunnes aurinko herätti minut muutamien tuntien unosten jälkeen.

Söin aamiaiseksi pinaattikeiton siemenillä ja lounaalla kävin Sintun kanssa syömässä sushia Ichibanissa. Söin puolikkaan lohi-sipuli-maki-rullan, yhden tamago nigirin ja yhden omituisen nigirin, jossa oli ankeriasta tai jotain muuta Sintun suosittelemaa eläintä. Sushit olivat herkullisia ja jäi hyvä ja täysi fiilis, vaikka susheja oli vain kuusi. Vertailuna Sinttu, joka on melkein puolet minua pienempi, söi 10 kpl samoja susheja ;)

Illalla toimistolla remontin äänet kävivät pikkuisen liian ahdistaviksi ja lähdin toimistolta jo vähän ennen yhdeksää. Minun on jo monta päivää tehnyt jostain kumman syystä hirveästi mieli jauhelihaa ja sipulia, joten yritin lepyytellä remontin äänistä kärsinyttä pääkoppaani ostamalla 800g jauhelihaa, kolme isoa makeata sipulia, 300g parsakaalin nupuja ja 5% rasvaa sisältävän kookos & lime -ruokakermakorvikkeen.

Luitte siis oikein: ostin itselleni ruoka-aineita! Jos kyseessä olisi joku muu kuin minä niin tämä tuskin olisi erityistä uutiskynnystä ylittävä tilanne, mutta kun allekirjoittaneen ruoanlaittoa voi tarkkailla luonnossa ehkä keskimäärin pari kertaa vuodessa (jos satunnaista kavereiden kanssa yhdessä kokkailua ei lasketa) niin kyseessä on kyllä jo merkittävä henkilökohtainen ihmeteko ;)

Paistoin siis sipulit ja jauhelihat (kaikki kerralla - tietenkin ;)), tungin sekaan tekokerman ja maistoin: Ihan kamalaa. Tätä seurasi armoton grillimausteen ja suolan pannuun hakkaaminen, kunnes tekele maistui edes etäisesti siltä, mitä olin monen monituista päivää himoinnut. Kun "kastike" lopulta oli siedettävällä mallilla ja parsakaalit sopivan kypsiä, oli vihdoin suun polttamisen vuoro! (auts) :D

En oikein osaa sanoa kuinka paljon tuota mömmöä tuli sisäänsä ahdettua kun söin sitä sitten vielä aamullakin, mutta pannuun jääneistä jämistä päätellen sain ilta- ja aamupaloilla vedettyä ehkä yhteensä 400g jauhelihaa ja nelisen parsakaalinuppua. Loput jäivät sitten haaskalintujen noukittavaksi ;)

Menin ruokailun jälkeen hetimiten nukkumaan ja onnistuin jostain omituisesta syystä heräämään kuudelta. Pyörin hetken sängyssä, mutta koska minua niistätti niin paljon, että nukkumisesta ei enää tullut mitään, ryömin vain mahdollisimman pikaisesti suihkun ja aamiaisen jälkeen toimistolle. Olin siis jo ennen kahdeksaa töissä, joka on jo tämän kirjoituksen toinen henkilökohtainen ihmeteko. ( Niitä päiviä ei oikein lasketa, jolloin herään toimistolta ;) )

Näiden ihmetekojen jälkeen kävin Lupen kanssa lounastamassa Kebab Housessa kebabin salaatilla ja nyt onkin sitten aika jatkaa töiden tekemistä. Koska liikkuminen on taas näköjään viime päivinä osoittautunut äärimmäisen ylivoimaiseksi haasteeksi niin lupaan illalla kävellä kotiin. Koska suunnitelmissa ei ole myöskään syödä enää mitään niin suoritan nyt kolmannen henkilökohtaisen ihmetekoni: lopetan tämän turhanpäiväisen jaarittelun ja palaan asiaan aikaisintaan huomenissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti