torstai 26. maaliskuuta 2009

Uusi haasteellinen napostelupäivä

Tiistaina oli (näköjään) Antin napostelupäivä. Napostelin pistaasipähkinöitä varmaan melkein 100g ja  kuivattuja soijapapuja muutamia kymmeniä. Se on hassua kuinka sitä sopivan hetken iskiessä vain löytää taas kerran pistaasipähkinöitä suustaan ;)

Napostelun lisäksi soin 125g tuorejuustoa ja 100g leikkelettä sekä hain illaksi vegemestasta hamppupurilaisen ruisleivällä. Iltasyöpöttely ei ehkä ollut ole se paras mahdollinen idea - varsinkaan kun ei todellakaan enää olisi tarvinnut energian puolesta ruokaa :( Tekosyitähän tietenkin löytyy vaikka muille jakaa, mutta mikään niistä ei kyllä ole kovin hyvä ;)

Tämän lisäksi on kyllä myös jotain kivaa kerrottavaa - sankassa joukossamme on nimittäin uusi haasteellinen ihan ison lammikon takaa asti! Haaste itsessään ei ole kovin selkeästi esillä ja huhut kertovat, että esim. edellinen viikko meni ilmaisten ruokien ja juomien saattelemana "paremmin kuin erinomaisen loistavasti", mutta tärkeintä on tietenkin hengessä mukana oleminen! :) Tieteellisen pedantista lähestymistavasta saa tietenkin plussaa, vaikka eipä sitä oikeastaan voisi vähempää Arilta odottaakaan ;)

Samaan syssyyn voisi tässä vielä raportoida keskiviikon pöperot. Kokeilin Saarioisten Toscanan tomaaattikeittoa, joka siementen kanssa nautittuna yllätti todella positiivisesti. Lisäksi söin perinteiset 125g tuorejuustoa, 100g leikkelettä. Illalla oltiin pitkään Teemun ja Markuksen kanssa toimistolla ja Markuksen innoittamana söin iltapalaksi Pro FX Luxus proteiinipatukan sekä gainomax recovery chocolate -juoman.

Ja ei. En ole liikkunut nimeksikään kumpanakaan päivänä :( Häpeän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti