tiistai 3. maaliskuuta 2009

Ergonomia ennen kaikkea

Uhkailujeni mukaisesti kävelin töihin aamulla. Lounasaikaan kävin Energiatalon alakerrassa nautiskelemassa Antipasto Miston yhdelle hengelle:

Illaksi lupasin tulla Jannen kanssa salille ja saunaan, mutta ennen sitä bongasin matkalta itselleni sitruspuristimen(!) ja neljä appelsiinia. Pari niistä vedin sitruspuristettuna hedelmälihojensa kera ennen salille menoa ja pari salilta tulon jälkeen ilman hedelmälihoja. Lopuksi oli vielä pakko kokeilla puristaa yksi sitruuna, joka oli lopulta ihan hyvää kun siihen lisäsi Pepsi Maxia ;) Muuta ei sitten tullutkaan syötyä (paitsi muutama vitamiinipilleri Dr Pepper Dietin kanssa, joista pitäisi varmaan blogata ihan erikseen kun unohdan aina kirjoittaa niistä erikseen).

Salitreeni oli suhteellisen kevyttä yläkropan lihaskuntoa ja lämmittelyksi leikin vähän soutulaitteella ja kuntopyörällä.

Koska jouduin salille lähtemisen takia poistumaan ennen kuin työt oli tehty, otin läppärin mukaan kotiin. Kotiani ei ole valitettavasti oikein suunniteltu tietokoneen räpeltämiseen, joten päädyin lopulta rakentamaan itselleni tämän erinomaisen ergonomiatyöpisteen, jossa näyttö on oikealla korkeudella eikä takapuolta pakota (.. ainakaan paljoa)! :D

Huomenna onkin sitten tämän laihdutusviikon viimeinen päivä! Taidankin juhlistaa sitä muutamalla suklaalevyllä, leivoslaatikolla, jäätelökaukalolla sekä karkkipussilla! .. Tai sitten en ;)

1 kommentti: