tiistai 17. maaliskuuta 2009

Normaaliakin normaalimpi rytmi

Menin nukkumaan joskus kahdelta, heräsin kuudelta valmistelemaan kokousta, enkä saanut enää sen jälkeen nukuttua. Kävelin töihin, mutta olin siellä koko päivän ihan koomassa (onneksi oli kokouksia niin pysyi väkisin hereillä) ja palasin kotiin joskus neljän aikaan, nukuin kahdeksaan (täysin ongelmitta siitä huolimatta, että pojat pelasivat kovaan ääneen olohuoneessa Gears of Waria), kävin saunassa ja olin vähän kymmenen jälkeen taas töissä. "Normipäivä" siis jälleen ;)

Olo ei ollut oikein missään vaiheessa päivää erityisen hyvä, joten ruokailujakaan ei tehnyt mieli pitää kovasti kurissa. Aamulla söin varhain varsin suunnattoman annoksen bran flakeseja (100g) siemenillä ja maidolla, jonka seurauksena mulla oli pitkästä aikaa päivällä oikeasti sellainen olo, että oli nälkä. Tätä yritin korjata tunkemalla naamaani 125g Ingmanin tuorejuustoa ja 100g jyväbroilerifileitä, mutta olo ei siitä yleisesti (varmaankin väsymyksen takia) hirveästi parantunut. Kotona söin "päiväunien" jälkeen yhden omenan ja käväisin vielä juuri ennen töihin siirtymistä Vegemestassa, jossa Frogi teki minulle jonkun yllätyspurilaisen :) Siinä oli kai vegan schnizel pihvi, cheddar-juustoa ja joku Vaasan 100% ruista oleva leipä höystettynä punasipulilla ja suolakurkuilla. Varsin maittavaa, mutta mitäpä muutakaan voi Vegemestalta odottaa ;)

Loput illasta ajattelin istua toimistolla, lipittää Pepsi Maxia ja poistua kotiin vasta sitten kun ensimmäiset metrot minut sinne kuljettavat. Viikon 30 laskutettavan työtunnin tavoitteesta on vielä kuitenkin tämän alkuviikon härvellyksien johdosta 28 tekemättä ;) Edessä siis oletettavasti yksi jos toinenkin pitkä yö..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti