perjantai 5. kesäkuuta 2009

Ei ole huonoa säätä..

.. on vain huonoja varusteita.

Ikäväkseni minulla on vain huonoja varusteita sateiseen säähän, joten torstain liikunta jäi kovin ankealle tasolle. Lähinnä vain kävelin melkein kotoa kotiin aamulla :(

Aamulla söin 30g proteiinijauhetta ( 50/50 sekoitus Fastin soijaproteiinia ja Leaderin heraproteiinia ) 3dl rasvattoman maidon ja Danone Activea mustikkajugurtin kera. YÖK.

Soijaproteiini (ainakin tuo Fastin maustamaton) oli ihan kamalaa - sekä maultaan, että jauhoiselta rakenteeltaan. Sitä oli sekoituksessa se huikeat 15g ja se onnistui pilaamaan koko juoman totaalisesti. Vasta tuon kokonaisen mustikkajugurtin lisättyäni sain siitä maultaan juomakelpoista, mutta toisaalta täytyy myöntää, että kun puolet juomasta oli mennyt alas niin loppu ei enää maistunut niin ällöttävältä. Eli ehkä siihenkin tottuisi pidemmällä aikavälillä. Enpä minä tuota kyllä siltikään kulinaristeille suosittelisi, sillä se juoman jauhoinen rakenne ei ollut erityisen miellyttävä :D

Päivällä söin neljäsosan siitä eilisestä salaatista kolmen näkkileivän kera ja illalla vedin vielä 30g Leaderin heraproteiinijauhetta, 3dl rasvatonta maitoa sekä tilkka Danone Activea mansikkajugurttijuomaa.

2 kommenttia:

  1. Jep, soijaproteiinijauheet yleisestiottaen on YÖK. T. herkkuperse

    VastaaPoista
  2. Olen litkinyt Fastin soijaproteiinijauhemömmöjä kuutisen vuotta. Voin antaa sellaisen vinkin, että - vaikkei jauhe liukenekaan veteen niin kuin heraproteiini - jauhoisuus vähenee, kun sille antaa kunnolla aikaa imeä itseensä nestettä ja juo rauhalliseen tahtiin.

    Ja maku paranee, kun siihen sekoittaa tarpeeksi muita, voimakkaan makuisia, asioita. Aiko monta vuotta sekoitin sitä Fastin mansikan makuisen Reco2-palautumisjuomajauheen kanssa. Viimeisin villitykseni on sekoittaa protskujauheesta, kaakaojauhosta ja pienehköstä vesimäärästä moussemainen lusikoitava töhnä ja juoda sen kanssa reilusti vettä. Toki jälkimmäinen ei välttämättä ole kovin optimaalinen laihduttajalle, minulla sen sijaan on käynnissä tämä ikuinen massakauteni.

    Älkääpä sitten jooko päästäkö sitä laihdutusta lähtemään käpälästä. Siitä voi tulla hirmuisen epäterveellistä.

    VastaaPoista