keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Pian elämä voittaa!

Mittailin tänään aamulla aamiaisen jälkeen painoani ja verenpainettani. Paino heitteli siinä 68,5 ja 69 kilon välillä (ilman vaatteita) riippuen vähän nestetankkauksen määrästä, verenpaine oli omituiset 121/53 ja syke makuulla 57. Voisiko joku asiasta jotain tietävä kertoa, että onko noin alhainen alapaine tai erityisesti tuo suunnaton ero ylä- ja alapaineen välillä vaarallista ikäiselleni miehelle?

Muuten olo on ollut jo suhteellisen siedettävä kun kurkkukipu loistaa eilisten Finrexinien, Bafucinien ja Ibumaxien jälkeen poissaolollaan. Nuha edelleen vähän verottaa fiiliksiä, mutta olen jo kiltisti toimistolla uurtamassa ainakin puolet päivästä, että saa pari tärkeätä läsnäoloa vaativaa juttua pulkkaan. Pian elämä voittaa! Tiedän sen! :)

Perjantai kuitenkin lähestyy jo uhkaavasti ja paino on edelleen sellaisissa lukemissa, että aika ihmeitä pitää tapahtua, jotta päihittäisin Täydellisen päärynän - varsinkin kun urheilua ei uskalla taudin pitkittymisen pelossa harrastaa :(. Karva(i)sta tappiota tosin toivottavasti vähän lievittää se ihanien ihmisten liuta, jotka ovat luvanneet tulla juhlistamaan viiden kuukauden laihdutusrupeamani päättymistä tuoden omia herkkujaan Antin ahmittavaksi :D Jos luet tätä blogia, etkä jostain syystä ole vielä saanut kutsua perjantain osuvasti "Laihdutusbileiksi" ristittyyn tapahtumaan niin nyi ihmeessä tätä tyhjäpäätä hihasta! :)

Mieltä saattaa lisäksi vähän lämmittää se, että olen luvannut itselleni perjantaista lähtien viikon verran täysin kontrolloimatonta ahmimista niin paljon kuin sielu sietää :D Sen jälkeen katsotaan sitten jotain vähän älykkäämpää ja punttisaliharjoittelunkin sisältävää suunnitelmaa. Ajattelin kuitenkin, että yritän parhaani mukaan kirjata myös ensi viikon herkuttelut tänne blogiin - saa nähdä miten tämä vaikuttaa ahmimisintoon ;)

Ja tässä vielä eiliset tiedot:

Ti: Ostin 500g porkkanaa, 500g sipulia, 450g alennuksessa ollutta valkosipulimarinoitua kanaa 450g ja paistoin ne siementen (25g pellavaa, 25g auringonkukkaa) ja rypsiöljyn kera. Jaoin annoksen neljään osaan ja söin niistä kaksi. Ei mainittavaa liikuntaa.

2 kommenttia:

  1. "olen luvannut itselleni perjantaista lähtien viikon verran täysin kontrolloimatonta ahmimista niin paljon kuin sielu sietää"

    .... kuulostaapa vaaralliselta! :D

    VastaaPoista
  2. Oman kokemukseni mukaan tuo ero ei ole lainkaan "suunnaton". Ylä ja alapaine eroavat aina, ja se on hyvä asia. Kärsin itse lievästi kohonneesta verenpaineesta, joten olen vähän perehtynyt asiaan.

    Minulle sanottiin että "tavoiteltava" verenpaine olisi luokkaa 120/60 ja siitä ympäriltä. Onhan tuo 53 ehkä vähän alakanttiin (aina voi lekurilta kysäistä), mutta en nyt ainakaan itse tuosta huolestuisi. Ja leposyke on myöskin oikein mainio.

    VastaaPoista