lauantai 20. kesäkuuta 2009

Hyvää juhannuksena, seurasta kiittäen

Hyvää Juhannusta kaikille ja kiitoksia kaikille ihanille eilisestä rentoilusta :)

Juhannusaattoa edeltävä torstai meni suhteellisen mallikkaasti normaalilla töihin kävelyllä ja seuraavalla ruokailulla: 2 kananmunaa siemenillä, 4 näkkileipää, danone activea juomajugurtti, 250g porkkanoita ja 50g kuivalihaa.

Sitten tuli se Juhannusaatto ;)

Ounastelin, että ruokaa tulee kenties vähän syötyä ja kun hyötyliikuntaa ei oikein ollut tarjolla (Juhannuskiireissä piti liikuskella autolla paikasta toiseen) niin poljin alhaisella sykkeellä (110-125) 60 minuuttia kuntopyörää. Eipä tuo hirveästi auttanut, mutta tulipahan sellainen olo ettei ihan totaalisesti vätystele ;) Niin ja pompinhan minä illan aikana trampoliinillakin ainakin.. 3 minuuttia! :D

Ruokapuolella lista on kovin kovin sekainen. Aamulla söin pari annosta Elovenan Omena&Kaneli -pikapuuroa ja pyöräilyn jäkeen 15 g soijaproteiinia 2 dl maidolla. Illalla maistelin erilaisia pihvejä ja sieni-juusto-pekoni juttuja grillistä pienissä paloissa, jonka lisäksi söin lähinnä itse tuomiani "vähän terveellisempiä" eineitäni satunnaisia määriä. Olin varannut mukaan kahta erilaista Juustoportin juustoa (Vuohen Gruyere ja Brandy Pähkinä), 6 kilon vesimeloonin, viinirypäleitä, omenia, porkkanoita, kuivattuja soijapapuja, kuivalihaa, näkkileipää ja valmispuuroa, joista oikeastaan vain näkkileivät ja omenat jäivät koskemattomiksi.

Esimerkiksi juustoa tuli syötyä illan aikana varsin paljon, joten en oikeastaan voi mitenkään väittää pysyneeni millään mittakaavalla jonkinlaisen dieetin rajoissa, mutta ehkä pientä lohtua voi kuitenkin hakea siitä, että mitää ns. "kielettyä" (eli karkkia, sipsejä, keksejä jne..) ei kuitenkaan tullut illan aikana napsittua, vaikka niitä oli kyllä ihan kiitettävästi nenän edessä houkuttimina.

Ehkä tältä pohjalta on sitten hyvä lähteä ottamaan jonkinlainen hento loppurutistus ;) Vaaka kertoo näin lauantain aamuna, että painan yhden kilon vähemmän kuin kaksi viikkoa sitten tehdessämme Täydellisen Päärynän kanssa tuon murskaavan 3,7 kg eroa antaneen punnituksen, eli ihan paikallaan tilanteeni ei kuitenkaan ole polkenut, vaikka kilojen karistaminen on vähän alkutaivalta vaikeammalta tuntunutkin. Nyt pitää vain toivoa, että ne karamellien napostelut ovat kuroneet tuota kaulaa riittävästi kiinni, että saan terveellisellä laihdutuksella neidin päihitettyä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti