torstai 18. kesäkuuta 2009

Viikko lisää armonaikaa laihdutukselle

Täydellinen päärynä ei vietäkään Juhannusta kanssamme, joten päätimme siirtää kilpapunnitusta viikolla. Kuten neidin blogista voi lueskella, on hän myös onnistunut vähän tasoittamaan puntteja porsastelemalla kaiken maailman karamelleilla, joten minulla on ehkä sittenkin vielä etäinen mahdollisuus välttyä karmivalta tappiolta vaikka on tässä vähän tullut itsekin löysäiltyä!

Uusi päivä punnitukselle on 26.6. eli ensi viikon perjantai. Lasken olleeni tuona päivänä tällä dieetillä 5 kuukautta ja aion päästää itseni herkuttelemaan kaikkea sitä mitä olen tänä aikana joutunut vierestä katsellen vain etäisesti himoitsemaan. Yhdeksän päivää pitää siis vielä jaksaa!

Loppua kohden pitää yrittää vielä vähän päästä irti näistä leväperäiseksi mudostuneista tavoista ja päätin että en vain yksinkertaisesti välitä siitä, että jalkani ei ole vieläkään kunnolla parantunut. En ole huomannut mitään eroa seuraavan päivän olotiloihin sillä olenko varonut jalkaa koko edellisen päivän vai enkö, joten turha tuollaisten pienten kipujen takia on kitistä. Jos tämä tästä erityisesti pahenee niin kai sitä sitten pitää vähän rauhoittua, mutta ainakaan toistaiseksi en ajatellut antaa sen häiritä kävelyitäni. Tässä siis pari edellistä päivää tavallisine kävelyineen:

Ke: 2 juomajugurttia, saarioisten tomaattikeitto siemenillä, yksi näkkileipä, 250g porkkanoita, noin 20g soijaproteiinia ja noin 2 dl maitoa. Kävelin aamulla Hunajakauran luota (eli melkein kotoa) toimistolle ja illalla toimistolta kotiin.

Ti: Kaksi kananmunaa siemenillä, kolme juomajugurttia, 500g porkkanoita. Kävelin aamulla kotoa töihin.

ps. Kokeilin soijaproteiinia maidon ja light mehutiivisteiden kanssa ja ne oli melkein siedettäviä! :D Maito tosin ei ollut kovin yhteensopivaa sitrushedelmien kanssa edes tiivistetyssä mudossa vaan meni ihanasti klimpeille - en voi suositella :D

4 kommenttia:

  1. Et voi edes kuvitella kuinka pitkään, hartaasti ja antaumuksella erilaisia vaihtoehtoja punnittiin ja väännettiin ennen kuin tämä kumpaakin osapuolta tyydyttävä ratkaisu saatiin lyötyä lukkoon! :D

    VastaaPoista
  2. Anttiiiii... Ei sitrusta ja maitoa :D Muutenkin light-mehutiivisteistä ne vähemmän kirpeät maut on parempia sekoiteltuina erinäisiin elintarvikkeisiin, kuten rahkaan - metsämarja yms.

    VastaaPoista
  3. Mitäs hemmettiä.. Juhana oli ollut mailiinsa kirjautuneena, enkä sitten eilen huomannut, että tuo tuli Juhanan nimellä :D

    VastaaPoista