tiistai 30. kesäkuuta 2009

Ei ehdi syömiseltään kirjoittamaan

Punnitus on ohi ja syöminen on alkanut. On pitänyt niin kiirettä ahtaa sisäänsä kaikkea hyvää, että ei oikein ole ehtinyt blogiakaan päivittämään :D

Kuten jotkut teistä jo ehkä tietävätkin, menin sitten pienellä strategisella valmistautumisella voitamaan vetomme, joten nöyryyttävä tappio jäi kokematta. Painoin perjantaina 20:00 virallisen punnituksen aikaan tasan 64.0 kg, joka saattoi tulla edeltävien päivien painojen perusteella pienenä yllätyksenä. Ainakin se näytti tuovan mielenkiintoisia reaktioita esiin Täydellisessä päärynässä, joka painoi.. no.. enemmän ;)

Strategiani viimeisinä päivinä oli aika yksinkertainen. Lähes viikkoa ennen punnitusta vähensin ruokavaliotani hieman ja join paljon (noin 5l/päivä). Punnitusta edeltävänä vuorokautena join 2,5 litraa vettä ja söin vähän vähemmän suolaa. Viimeisen 24 tunnin aikana en juonut mitään, enkä syönyt juuri mitään. Pari tuntia ennen punnitusta poljin runsaasti kuntopyörää hikoilemista edistävissä varusteissa (villapaita päällä ja pyyhe päässä) ja saunoin vielä muutamia pisaroita vettä kehostani ulos.

Lopputuloksena viimeisen kolmen vuorokauden aikana kehostani poistui noin 5 litraa vettä. Tästä 1,3 litraa poistui viimeisen kahden tunnin urheilun ja saunomisen aikana. Olo oli käytännössä koko ajan erinomainen. Ainoa kerta kun hieman heikotti oli viimeisen saunareissun jälkeen, joka korjaantui varsin pian kylmän suihkun alla istumisella. Energinen ja hyvä olo palasi tällöin parissa minuutissa.

Punnituksen jälkeen tankkasin vettä rauhallisesti pieniä määriä kerrallaan parin tunnin ajan ja aloittelin hiljakseen syömisen. Erityisiä oireita ei ollut havaittavaissa ja koin ainakin fiilisten perusteella, että mitään erityisen epäterveellistä en ollut keholleni tehnyt. Punnitsin itseni maanantaina aamiaisen jälkeen ja painoni oli kohonnut takaisin 69 kilon tuntumaan.

Tässä vielä statistiikkoja kuluneista mässäilypäivistä. En voi taata, että musitaisin ihan kaikkea, mutta saa tästä jonkinlaisen kuvan kuitenkin :)

Ma: 7 coctailpiirakkaa voilla, lakritsia, 8dl Tropicana appelsiinimehua, 400ml Velkopopovicky Kozel tummaa olutta, pieni Valion Play kaakaojuoma, Carrols ruokaa: ranskalaiset, puolikas Big Carolina, Club burger, 2 sipulirengasta ja coca cola + sprite zero + fanta -sekoitusjuoma. Liikuntana Jannen kanssa lihaskuntotreeniä salilla hieman yli tunti sekä kävely toimistolta Hietsuun ja takaisin.

Su: 3 buffet-jäätelöä ,1/3 pannupizza, 8dl Valion appelsiinimehua, 6 coctailpiirakkaa voilla paljon karkkeja (lakua, omaria, lähes pussillinen kick-karkkeja). Ei mainittavaa liikuntaa.

La: Aamiaiseksi kaksi Tuplaa. Päivälliseksi paljon sushia. Välipalaksi Omar -karkkeja, salmiakkisuklaata ja kaikenlaisia karkkeja. Illalla menin julkisilla Marjaniemeen tupareihin, jonka seurauksena tuli käveltyä reittioppaan mukaan yli 2,2km. Tupareissa tein mozzarellayrttipatonkia ja kolme annosta suklaamoussea Baileysiin ja Fresitaan sekoitettuna - näistä en tosin päässyt syömään itse juuri mitään kun tekivät niin hyvin kauppansa ;). Söin lisäksi talon antimista yhden korvapuustin ja keskellä yötä kotimatkalla poimimme tuhdin pannupizzan, josta jaksoin juuri ja juuri yhden neljäsosan.

Pe: Enne punnitusta yksi Leaderin Protein Delight patukka sekä 20 min + 10 min kuntopyöräilyä (yli 25km/h, vastus 8, syke yli 170). Punnituksen jälkeen söin ihan vähän kaikkea mitä käteen sattui. Hitusen enemmän muistan illan ainaka syöneeni Omar -karkkeja, coctailpiirakoita erilaisilla juustoilla sekä salmiakkisuklaata. 

Tässä vielä jonkinlainen lista siitä mitä perjantaina oli tarjolla.. Melkein kaikkea maistoin :)

Country cookies, Moilasen piirakoita, Tuplaa, Vihreitä viinirypäleitä, Valkohomejuustoja, Parmesan-juustoa sekä useita vuohenjuustoja, Viikunoita, Ciabattaa, Pätkiksiä ja Salmiakkipätkiksiä, Geisha-patukoita, Kevätrullia, Moccapaloja, Kaurakeksejä, Vesimelonia, Suklaakääretorttua, Mansikoita, Kirsikoita, Rainbow suklaakeksejä, Muropaistos, Caipiroskia, Popcornia mausteella, Cointreau-suklaa -moussea, Tonnikala-kananmuna-sekoitusta paahtoleivällä, Yrttipatonkeja, Coctailpiirakoita, Korvapuusteja, Pistaasipähkinöitä, Levyjä noin 10 erilaista suklaata, 6 kiloa erilaisia karkkipussisekoituksia, yli 10 litraa erilaisia jäätelöitä (lähinnä Ingman, Valio ja Ben & Jerry's) ja paaaaljon sushia erilaisilla sisälmyksillä :)

1 kommentti: