tiistai 23. kesäkuuta 2009

Miksei aina voi olla perjantai?

Janne on tänään syönyt jauhelihakastiketta ja spagettia, herkullistakin herkullisemman näköisiä itsetehtyjä kolmioleipiä ja mussuttanut jotain Fanipaloja.. Aaaaaa!! Kidutusta! :D Olisipa jo perjantai ja saisin syödä ihan mitä vaan :D

Tämän lisäksi oma olo on koko päivän ollut vähintäänkin kyseenalainen ilkeän kurkkukivun takia. Ilmeisesti vähäinen ruokavalio laskee vastustuskykyä jonkin verran, sillä en muista koska olisin viimeksi ollut kaksi kertaa näin lyhyessä ajassa kipeänä. Tauti tuntuu olevan samaa luokkaa kuin viime kerralla, eli erilaisia flunssan oireita on myös havaittavissa. Toivotaan, että tämä katoaa mahdollisimman pian, sillä Juhannuksen jälkeinen viikonloppu ei mennnyt mitenkään mielettömän mallikkaasti ja viimeiset hetken Täydellisen päärynän päihittämiseksi alkavat jo olla käsillä.

Tässä viime päivien rimpuiluni:

Ma: 300g pinaattikeitto, 300g tomaattieitto, 300g parsakeitto (kaikki siemenillä). 50g kuivalihaa, ehkä puoli kiloa vesimelonia ja 150g kirsikkatomaatteja. Illalla kaksi viipaletta Oltermanni juustoa :). Ei merkittävää liikuntaa.

Su: 2 kananmunaa siemenillä, puolikas näkkilepä, danone juomajugurtti, Moinamotin valkosipulikana salaatilla + 2 leipää, 15g soijaproteiinia ja 2 dl maitoa. 90 minuuttia rentoa kuntopyöräilyä, keskinopeus 20km/h (vastus 8, syke 105-110).

La: Elovenan Omena-Kaneli pikakaurapuuro, Quick Wokin Sipulikana puolikkaalla riisiannoksella, puolikas Margarita pizza. Ei merkittävää liikuntaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti